DE CE este important sa mananci sanatos in fata copiilor tai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:57

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi este de parere ca exact ceea ce adultii consuma la cina ii poate influenta si pe copii!

Cu alte cuvinte, daca adultii consuma “nenorociri” la cina, degeaba incearca sa-si hraneasca sanatos copiii pentru ca micutii vor copia comportamentul parintilor.

Pana la varsta de 10 ani copiii nu pot alege in cunostinta de cauza un aliment. Cei mici vor invata prin imitarea comportamentelor alimentare ale adultilor apropiati. Daca in mediul familial se practica un stil de viata sanatos si se aplica comportamente alimentare corecte, copiii le vor imprumuta si se vor dezvolta, ca adolescenti si adulti, intr-un mod care va deveni a doua lor natura”, spune celebrul medic Gheorghe Mencinicospchi, pe site-ul doctormenci.ro



Specialistul adauga faptul ca “este o mare ipocrizie din partea noastra sa ne asezam la masa si sa mancam cartofi prajiti cu snitel si, in acelasi timp, sa le cerem copiilor sa isi termine farfuria de piure de broccoli cu branza de capra sau ghiveciul de legume”, mai explica Menci, care nuanteaza astfel ideea ca micutii copiaza comportamentul adultilor si in ceea ce priveste alimentatia!( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.