De ce este mai avantajos sa lucrezi intr-un studio decat sa faci videochat de acasa?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 sep 2018, 11:38

La momentul actual, industria videochatului devine tot mai infloritoare datorita faptului ca acest job reprezinta oportunitatea de a castiga lunar sume consistente, in timp ce socializezi cu oameni din toate colturile lumii.

In plus, iti poti stabili singura programul de munca, deci nu vei neglija alte aspecte din viata ta, cum ar fi facultatea, familia, prietenii sau alte hobby-uri pe care probabil le-ai fi pus pe plan secundar daca ai fi optat pentru oricare alt job.

Majoritatea tinerelelor care isi doresc sa devina modele in videochat isi pun urmatoarea intrebare: sa imi incep cariera mergand la un interviu de angajare videochat sau sa lucrez intr-un studio? 

Pentru a clarifica aceasta dilema, reprezentantii ce fac parte din echipa Kendra Studio prezinta celor interesate cateva dintre motivele pentru care munca intr-un studio profesional de videochat poate fi mult mai eficienta si mai banoasa decat cea de acasa. 

Ai parte de training

La un studio cu adevarat profesional vei avea parte de o perioada de training menita sa te ajute sa acumulezi intr-o perioada scurta de timp tehnici de lucru, strategii, trucuri pe care modele cu o vasta experienta in acest domeniu ti le va dezvalui. Tot ele te vor instrui cum sa te comporti in fata camerei, ce teme sa abordezi, modul in care sa te adresezi admiratorilor si multe alte lucruri pretioase, ce te vor ajuta sa cresti incasarile.

Ai la dispozitie echipamente performante si decoruri adecvate

In momentul in care te-ai decis sa muncesti de acasa, vor fi necesare investitii destul de mari cum ar fi o camera video HD, un calculator performant, decoruri specifice, lumini profesionale si multe alte achizitii. Cel mai adesea, tinerele aflate la inceput de drum nu isi permit sa investeasca bani in aceste echipamente, motiv pentru care este mai indicat sa contactezi un studio de renume din capitala sau din oricare alt oras, unde, in numai cateva luni vei obtine venituri pe care acasa nu vei reusi sa le cumulezi dupa chiar un an de munca.

Mai mult decat atat, atunci cand faci parte din echipa unui studio profesional, ai la dispozitie decoruri variate si atractive, care te vor ajuta sa transpui membrii in povesti a caror autoare esti tu insati. In acest fel, vei atrage tot mai multi admiratori ce vor reveni costant la casa. In schimb, atunci cand faci videochat pe cont propriu te vei priva de aceasta posibilitate.

Ai un program bine organizat, pe care il vei respecta

Atunci cand ai luat hotararea de a te angaja in cadrul unui studio, ti-ai asumat faptul ca vei munci intr-un cadru de lucru structurat si bine organizat. In fond, numai asa vei reusi sa faci performanta in industria videochatului pentru ca vei avea motivatia necesara sa te concentrezi pe ceea ce te intereseaza si anume obiectivele setate. Nu vei reusi sa obtii castigurile la care aspiri daca nu urmezi un program normal de 8 ore pe zi si daca lucrezi de acasa numai atunci cand ai starea necesara. Un program fix te va disciplina si te va pregati pentru viata. Iar cu cat vei sta logata mai mult pe site-urile de videochat, cu atat mai satisfacuta vei fi de incasari.

Meritele tale vor fi recunoscute si vei fi apeciata in consecinta

Atunci cand esti angajata in cadrul unui studio de videochat cu renume, vei avea sansa de a fi premiata in cadrul unor importante concursuri si gale internationale ce se organizeaza in industria videochat-ului. Munca si eforturile depuse vor fi rasplatite pe masura, deci cel mai probabil vei beneficia de bonusuri de fidelitate si de comisioane suplimentare din partea sefilor tai cu scopul de a-ti arata aprecierea. 

In cazul in care te-ai convins ca varianta de a lucra in cadrul unui studio bine pus la punct este mult mai profitabila si avantajoasa decat munca de acasa, ai posibilitatea sa contactezi echipa Kendra Studio pentru a pune bazele unei cariere frumoase. In acest sens, interviul de angajare este o prima etapa necesara a fi parcursa, insa deplasarea pana la Bucuresti nu ar trebui sa fie o piedica in calea catre indeplinirea viselor tale. Tocmai din acest motiv interviul se poate desfasura si pe Skype, iar in urma discutiei iti vei da seama daca studioul mentionat reprezinta o alegere buna pentru tine. Nu uita un lucru insa, numai alaturi de o echipa cu experienta in acest domeniu vei performa!

 

Taguri: