De ce este recomandat un machiaj profesional pentru evenimente cu staif?

Author: Raluca Vitu

Fiecare femeie are momente speciale pentru care trebuie sa arate perfect.

Indiferent daca este vorba despre o intalnire de afaceri, o petrecere, o nunta sau o simpla intalnire in oras, aspectul fizic conteaza foarte mult si este cel care schimba parerea celor din jur. In aceste scopuri, sa se apeleze la machiaj profesionist este cea mai buna solutie.

Roxana Dumitru este specializata in machiaj de infrumusetare pentru mirese si pentru orice ocazie speciala, dar si in modelarea sprancenelor. Are o vasta experienta in acest domeniu si, din acest motiv, poate sa explice corect de ce machiajul profesional este cea mai buna solutie si nu poate fi reprodus acasa.

Pentru persoanele care cauta makeup profesional in NY, adica acel machiaj perfect care sa iasa in evidenta in orice context, exista mai multe informatii ce trebuie luate in calcul. Tipul de machiaj trebuie sa fie corelat foarte bine cu evenimentul pentru ca impresia generala sa fie cea dorita.

Cum se alege un machiaj profesionist pentru diverse evenimente

In primul rand, exista mai multe tipuri de machiaj, dupa cum urmeaza:

  • Machiaj de zi;
  • Machiaj de seara;
  • Machiaj permanent.

Caracteristicile machiajului profesionist de zi

Machiajul profesionist de zi include urmatoarele caracteristici:

  • Nuante delicate si aproape translucide, care au potentialul de a sublinia naturaletea;
  • Solutii pentru evidentierea zonelor perfecte si estomparea imperfectiunilor;
  • Corelarea dintre make-up si personalitatea purtatoarei.

Caracteristicile machiajului profesionist de seara

Spre deosebire de machiajul profesionist de zi, cel de seara are urmatoarele caracteristici:

  • Este mai accentuat decat cel de zi;
  • Implica linii clare si originalitate;
  • Sunt folosite culori stralucitoare;
  • Asigura o imagine feminina completa;
  • Se va asorta perfect cu vestimentatia;
  • Elimina zonele imperfecte si canalizeaza atentia spre zonele perfecte.

Ce inseamna machiaj profesionist permanent?

Machiajul permanent se face doar manual, utilizand duze de unica folosinta. De asemenea, poate fi facut si cu ajutorul dispozitivelor speciale. Pentru tipul acesta de make-up profesional se utilizeaza coloranti naturali si hipoalergenici care sunt injectati pe piele la adancimea de 1 mm. Tipul aceste de machiaj reprezinta alternativa optima pentru machiajul traditional in cazul persoanelor alergice la cosmeticele decorative. In plus, acest machiaj permanent permite femeilor sa arate foarte bine indiferent de vreme sau de conditiile atmosferice.

De ce saloanele de infrumusetare sunt cea mai buna solutie?

Specialistii din saloane au toate resursele si priceperea pentru a realiza un machiaj profesional la cel mai bun pret. Calitatea este cea care va surprinde de fiecare data. Stilistii inteleg foarte bine frumusetea fetei si stiu cum pot sublinia atuurile fiecarei persoane. Din acest motiv, in saloane sunt implementate cele mai bune tehnici de machiaj posibile.

Artistii cunosc, de asemenea si trucuri care ajuta la pastrarea machiajului intact pentru o perioada de timp cat mai lunga. Un make-up artist este tot timpul la curent cu ultimele tendinte si aleg cu profesionist machiajul potrivit pentru eveniment. In plus, in salon sunt utilizate doar produse cosmetice profesionale de la producatori importanti. Calitatea produselor pentru makeup si par depind de specialistii in arta machiajului, insa acestia aleg de fiecare data sa lucreze cu cele mai bune produse.

Pentru participarea la evenimente speciale, coafura si machiajul sunt foarte importante si trebuie sa fie impecabile. Pentru a fi obtinut un rezultat optim, machiajul va fi realizat in saloane de cosmetica profesionala, in care make-up artistul tine cont de absolut toate aspectele. Nimeni nu este perfect si de aceea machiajul trebuie sa fie aplicat corect pentru a ascunde toate deficientele estetice si pentru a scoate intr-o lumina pozitiva partile bune. Cu ajutorul profesionistilor rezultatele din oglinda vor fi surprinzatoare si persoana in cauza isi va dori sa revina periodic la salon doar pentru acest efect unic.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.