De ce este recomandata husa de protectie a smartphone-ului?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 12 ian 2018, 14:54

Faptul ca inca mai sunt persoane care sunt de parere ca o husa de protectie nu este atat de necesara pentru telefonul mobil ridica semne de intrebare.

Este vorba in fapt de solutia cea mai potrivita, pe langa acordarea unei atentii sporite utilizarii, de a prelungi durata de viata a dispozitivului inteligent. Cu siguranta sunt acum convinsi de acest aspect cei care au investit o mica avere in acest sens si in urma unor accidente neasteptate au ramas cu telefonul nefunctional.

Cu mult mai dezavantajate de lipsa unei huse corespunzatoare sunt cei care au cumparat modele dintre cele mai recent lansate pe piata. Recomandarea specialistilor din spatele site-ului husafolieprotectie.ro, un magazin ce distribuie astfel de produse de inalta calitate printre altele, este de a investi in huse iPhone X sau alte modele la timpul potrivit. Reparatiile ulterioare necesare din cauza ca nu au fost luate masurile de protectie corespunzatoare ar putea depasi cu mult posibilitatile financiare si asta numai acolo unde mai exista aceasta optiune.

Utilizarea unor huse calitative – solutia pentru o durata de viata prelungita a smartphone-urilor

Nu este suficienta achizitionarea unor accesorii de acest tip. Pentru ca piata ofera o varietate de optiuni, o atentie deosebita trebuie acordata alegerii unor modele din cele mai potrivite.

Un magazin de accesorii pentru telefoane mobile ce pune la dispozitia publicului larg huse si folie sticla deosebite prin calitate este husafolieprotectie.ro. De aici utilizatorii pot comanda, in functie de modelul telefonului, carcase cu spate acril cu efect Oglind Mirror sau alte tipuri realizate din diverse materiale rezistente, si folie de protectie din sticla securizata Full Face de tipul 3d sau 4d ce acopera intreaga suprafata a ecranului. De interes pentru public sunt foliile ce acopera tot ecranul inclusiv marginile.

Magazinul online este apreciat de utilizatorii de smartphone pentru multiplele avantaje pe care le mai are de oferit. Spre exemplu, cei care plaseaza comenzi care depasesc costurile de 69 lei beneficiaza de transport gratuit. In caz contrar, livrarea se incadreaza in suma de 14 lei, oricare ar fi domiciliul clientului. Sunt mici detalii, insa pot face diferenta pentru unii utilizatori.

Sfatul specialistilor ce se ocupa cu gestionarea acestui magazin este de a opta intotdeuna pentru husele dedicate exclusiv modelului de telefon detinut. Acesta ar trebui sa devina un criteriu de respectat in alegere unei huse iPhone X sau orice alt model de iPhone, Samsung sau alta marca.

Un trend popular la ora actuala este cel al huselor de tip Bumper, realizate din aluminiu. Aceasta linie este considerata a fi un scut pentru ca prezinta eficienta crescuta contra socurilor. Materialul dur, aluminiul, in combinatie cu cel elastic, plasticul rezistent, alcatuiesc solutia ideala pentru o protectie inalta impotriva prafului si a zgarieturilor.

O modalitate excelenta de a fi pe deplin sigur pe calitatea articolului in care investeste detinatorul unui smartphone este alegerea acelui magazin care este renumit pentru seriozitate, calitatea produselor si profesionalismul de care da dovada. Desigur, si preturile practicate pot constitui un reper de luat in considerare, pus in raport cu caracteristicile care ar trebui sa vizeze calitatea.

Cei care doresc sa beneficieze de toate aceste avantaje ce conduc spre o durata de viata prelungita a dispozitivului pot accesa pagina husafolieprotectie.ro pentru a comanda husa potrivita la un pret accesibil. 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.