De ce Florin Salam nu trebuia să facă nunta anul acesta cu Roxana Dobre

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 iun 2022, 11:23

De ce Florin Salam nu ar fi trebuit sa se casatoreasca acum cu Roxana Dobre

Roxana Dore si Florin Salam au avut parte de o nunta regeasca, iar insurateii au fost sufletul petrecerii in clubul de fite unde s-a desfasurat marele eveniment.

A trecut ceva timp de la căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre, însă încă se mai vorbește despre marele eveniment în care celebru manelist s-a cununat religios cu aleasa inimii sale cu care are trei copii și o relație de 8 ani. Însă, se pare că în ciuda evenimentului cu fast și a bucuriei mirilor și a familiei prezente la ceremonie și petrecere, Roxana și Florin au întâmpinat o problema de ordin religios din partea Înalt Preasfințitului Teodosie care nu recunoaște cununia lor religioasa deoarece a fost făcută într-o zi de miercuri de post și mai mult, conform presei tabloide

ar fi fost efectuata de către un preot exclus din BOR. Cu toate acestea, nunta anului a avut loc, iar cei doi au fost mai fericiți că niciodată ne lașând că acest aspect să le stea în cale.

Citeste si: Iancu Sterp nu își poate lua gândul de la Bianca Comănici! Ipostaza fierbinte în care au fost surprinși în holul unui hotel

De ce Florin Salam ar fi trebuit sa amane nunta cu Roxana Dobre pana in toamna

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Celebra Carmen Harra a făcut câteva declarații despre cei doi susținând că este vorba de un cuplu în care ambii se potrivesc și vor avea o viață lunga împreună pentru că sunt făcuți unul pentru celalalt având și trei copii minunați.

Este pentru prima data când celebra prezicătoare vorbește în termini absoluți despre o relație karmica cu un sfârșit fericit. Însă, celebrul psiholog mai spune că nunta pe care cei doi au făcut-o, ar fi trebuit puțin amânată: "E foarte greu că el să oficializeze căsătoria în anul 7. Când a intrat în anul 8 karmic care are și un efect pozitiv în cazul lui, el a așteptat 7 ani, însă anul asta nu îl ajuta.
Trebuie să intre în anul 8 din octombrie încolo. Atunci se poate oficializa aceasta relație pentru el. Daca vorbea cu mine, îi ziceam: Nu încercă că iți pierzi vremea. Eu îl admir, are un sufle foarte mare. Aceasta mica problema se vă soluția în favoarea lui, a dezvăluit Carmen Harra pentru emisiunea de pe Youtube Online Story.

Citeste si: Natalia, prinsă cu mâța-n sac? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească la Casa Iubirii? Primele declarații ale fostei concurente

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.