De ce fug unii barbati de relatiile serioase? Iata ce explicatii dau psihologii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 21:25

Relatiile de durata sunt un subiect sensibil al secolului 21. Totusi, de ce unii barbati aleg celibatul, in detrimentul unei relatii serioase?

De ce unii barbati fug de relatiile seriose? Sa fie oare frica de responsabilitate sau au devenit prea pretentiosi?

Cand vine vorba despre relatii seriose, multi barbati nici nu vor sa auda. Motivele sunt multe. Specialistii spun ca explicatia este una la care probabil nici nu v-ati fi asteptat.



Bun! Modul de a iubi este definit din copilarie, si totusi, multe femei cu cariera si realizate financiar sunt singure.
Ii sperie oare femeile independente pe domni? Psihologul ne-a explicat ca in anumite cazuri, da, un barbat poate fi speriat de o femeie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.