De ce George Simion, liderul partidului AUR, isi tine ascunsa iubita? Cine este femeia cu care omul politic are planuri de casatorie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 nov 2021, 00:42

Cine este iubita lui George Simion, liderul AUR

Sursa: Captură KANAL D

George Simion, liderul partidului AUR, a explicat de ce nu isi expune iubita in mediul public.

"Au aparut foarte putine informatii in spatiul public referitor la viata dumneavoastra privata:"In aceasta primavara ati spus asa:"Am, 34 de ani, sunt necasatorit, vreau sa ma casatoresc anul viitor. Am o relatie, iubesc o fata. O sa o cunoasteti la momentul potrivit. In speranta ca vor afla mai multe despre iubita dumneavoastra, jurnalistii au cercetat fiecare rand de pe blogul dumneavoastra. "E dimineata si sunt in pat cu femeia asta frumoasa si voluptuoasa dupa toate standardele.

Parca totul e bine, dar nu cu mine. Stau in pat si sunt in incapacitatatea asta a mea de a oferi iubire dincolo de sex. Nu avem cum sa fugim de cine suntem. Nu pot sa ma prefac ca iubesc ca nu simt."

Citeste si: Ce avere are George Simion, lider AUR: "Îmi donez 90% din salariul de parlamentar"

40 de intrebari cu Denise Rifai. De ce nu se stie identitatea iubitei lui George Simion, liderul AUR

"De ce va tineti iubita ascunsa?," l-a intrebat Denise Rifai pe George Simion, liderul partidului AUR.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George Simion: "Sunt intr-o postura in care e dificil. Fiecare gest al ei o sa fie judecat sau apreciat. Va dati seama, imi pare rau de ce am scris pe blog, dar cu totii avem talente de poet la un moment dat. Nu e fictiune. Asa simteam la 20 de ani. Na, ma chinuia talentul. Da, am o iubita pe care o sa o cunoasteti la momentul potrivit."

Despre George Simion, parlamentarul AUR, nu se știe foarte multe lucruri, pentru că este mai reținut cu viața lui privată decât cu cea politică. În cadrul unui interviu, George Simion a declarat că are o relație și că ar vrea să se căsătorească anul viitor cu aleasa inimii lui, dar nu vrea să dezvăluie identitatea acesteia. 

40 de intrebari cu Denise Rifai. Ce se stie despre viata personala a liderului AUR, George Simion

Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras  din greu ca să ne crească.  În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a mărturisit George Simion.

Citeste si: Ce salariu are George Simion, liderul AUR, ca parlamentar al României! Suma colosală pe care o câștigă lunar