De ce i se pare Luminitei Anghel ca e nedrept tot ce-i face fiul ei, David! Ea si-a divinizat mama si i-a fost infirmiera pana la moarte! Cu o zi inainte sa o paraseasca mama, artista a facut un gest pe care, apoi, nu l-a mai putut repeta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

Scandalurile si neintelegerile din familia Luminitei Anghel, purtate intre artista si fiul ei, David, sunt departe de a se fi terminat.

 

Pentru ca nu a mai suportat sa fie umilita si sa traiasca in frica si in teroarea la care o supune fiul ei, de curand, Luminita Anghel a vorbit poate pentru prima oara sincer si fara ascunzisuri despre adevarata fata a fiului ei, copilul pe care l-a adoptat.
Luminita Anghel a spus ca fiul ei o foloseste, o maniputeaza si o santajeaza sentimental si ca de o lunga perioada de timp e nevoita sa il intretina, ascunzandu-se de sotul ei actual.
De parca ar fi fost vorba despre un scenariu de film, Luminita Anghel a povestit in ce teroare traieste si cum a ajuns sa fie victima in jocul diabolic al fiului ei. “Niciun om nu merita o astfel de umilinta, niciun om care a crescut copii!”, spunea Luminita Anghel.
De ce crede ca este nedrept ceea ce i se intampla? Ei bine, putini sunt cei care stiu ca in timp ce Luminita Anghel este umilita si batjocorita de fiul ei, ea a fost un copil extraordinar pentru parintii sai.
Facuta la batranete, Luminita Anghel a fost un copil iubit si dorit de catre parintii, iar la randul sau le-a intors acestora dragostea, ingrijindu-i cand ei au ajuns la varsta neputintei. Astfel, vreme de ani buni, Luminita Anghel a avut grija de mama sa octogenara, bolnava si cazuta la pat si care necesita ingrijire permanenta. Ca sa ii asigure mamei un trai decent, Luminita Anghel a luat-o acasa la ea si a angajat si platit mai multe bone care sa vada de ea.
“E foarte dureros sa iti auzi parintele gemand in camera alaturata si sa nu poti face nimic. Dupa ce s-a stins mama mea, am fost la un pas de prapastie. Nu prea imi venea sa ma dau jos din pat dimineata, stateam cu draperiile trase, pana imi gaseam energia sa fac ceva”, spunea artista le vremea respectiva.
Sursa: WOWbiz.ro

Pentru ca nu a mai suportat sa fie umilita si sa traiasca in frica si in teroarea la care o supune fiul ei, de curand, Luminita Anghel a vorbit poate pentru prima oara sincer

si fara ascunzisuri despre adevarata fata a fiului ei, copilul pe care l-a adoptat.

Luminita Anghel a spus ca fiul ei o foloseste, o maniputeaza si o santajeaza sentimental si ca de o lunga perioada de timp e nevoita sa il intretina, ascunzandu-se de sotul ei actual. De parca ar fi fost vorba despre un scenariu de film, Luminita Anghel a povestit in ce teroare traieste si cum a ajuns sa fie victima in jocul diabolic al fiului ei.

“Niciun om nu merita o astfel de umilinta, niciun om care a crescut copii!”, spunea Luminita Anghel.

De ce crede ca este nedrept ceea ce i se intampla? Ei bine, putini sunt cei care stiu ca in timp ce Luminita Anghel este umilita si batjocorita de fiul ei, ea a fost un copil extraordinar pentru parintii sai. Facuta la batranete, Luminita Anghel a fost un copil iubit si dorit de catre parintii, iar la randul sau le-a intors acestora dragostea, ingrijindu-i cand ei au ajuns la varsta neputintei.

Astfel, vreme de ani buni, Luminita Anghel a avut grija de mama sa octogenara, bolnava si cazuta la pat si care necesita ingrijire permanenta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ca sa ii asigure mamei un trai decent, Luminita Anghel a luat-o acasa la ea si a angajat si platit mai multe bone care sa vada de ea. “E foarte dureros sa iti auzi parintele gemand in camera alaturata si sa nu poti face nimic. Dupa ce s-a stins mama mea, am fost la un pas de prapastie. Nu prea imi venea sa ma dau jos din pat dimineata, stateam cu draperiile trase, pana imi gaseam energia sa fac ceva”, spunea artista le vremea respectiva.

Sursa: WOWbiz.ro