De ce il vor femeile pe Catalin Botezatu? Iata ce spune creatorul de moda VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

Celebrul creator de moda Catalin Botezatu a dezvaluit pentru emisiunea "Draga mea prietena" cateva dintre motivele pentru care femeile sunt innebunite dupa el.

"Cred ca femeile ma vor pentru ca in primul rand ele stiu ca le respect. Ele stiu ca datorita lor exist, pentru ele lucrez", spune Catalin.

 

El sustine ca nu face sport pentru a se mentine in forma si ca nici nu urmeaza o dieta speciala pentru a preveni ingrasarea deoarece nu are timp.

 

"Mananc orice, nu fac sport, am perioade in care ma ingras, perioade in care slabesc brusc.

Mai merg putin cu bicicleta, pentru ca mi-am luat o bicicleta fitoasa si draguta. In rest nu am timp".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Recent, creatorul de moda a lansat o noua colectie de haine si accesorii inspirate din perioada anilor '40,

cand aviatorii frangeau inimile femeilor.

 

"Noua mea colectie are legatura cu perioada aceea a razboiului, perioada anilor '40, o perioada frumoasa in care lumea desi se razboia se distra in acelasi timp. Am incercat ca prin cele 95 de outfituri sa trec prin toata gama vestimentara, incepand de la pantaloni, camasi, geci de pilot din piele cu tot felul de blanuri pana la lenjerie, costume de baie, incaltaminte si accesorii", spune Catalin Botezatu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.