De ce insala barbatii? Cauzele tradarii la barbati

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 09:20

Motivele pentru care barbatii insala sunt variate insa cauza principala a infidelitatii lor ramane preferinta pentru diversitatea feminina si sexuala.

Iata de ce insala barbatii:

In primul rand, barbatii insala pentru a varia raporturile sexuale. O relatie stabila ii ofera siguranta emotionala, insa de cel mai multe ori cuplul intra in rutina, uitand sa isi condimenteze viata sexuala.

Un alt motiv pentru care barbatii insala este acela care deriva din dorinta de a se simti special. Sentimentul de a fi dorit nu apare doar in randul femeilor.

Barbatii simt nevoia sa stie ca sunt considerati virili si atractivi de catre partenera lor si sa se simta doriti.


Un alt motiv pentru care barbatii insala este pentru ca partenerele lor le permit acest lucru. Multe femei care accepta infidelitatile partenerului, deoarece se ghideaza dupa ideea ca un barbat are acest drept.

Odata cu trecerea anilor peste relatia lor, barbatii nu se mai simt atrasi de partenerele lor si le insala.
Acestia nu iau in considerare modificarile fizice care intervin de-a lungul timpului si astfel se reorienteaza spre alte femei mult mai tinere si mai atragatoare decat partenerele lor oficiale.

Barbatii isi insala partenerele deoarece ajung sa le considere mult prea cicalitoare si dificile. Acest lucru se intampla atunci cand femeile au tendinta sa isi exprime nemultumirile fata de partenerii lor, dar barbatii nu agreeaza o astfel de prezenta cicalitoare, ci prefera sa caute compania unei personane mult mai docile si blande.


Un alt motiv pentru care barbatii insala este acela ca ajung sa se simta singuri in cuplu. Acest lucru se intampla de regula atunci cand iubirea incepe sa se disipeze si cum dragostea constitue fundamentul unei relatii, in lipa ei, partenrii vor cauta satisfactia in bratele altor femei.
 

 

Taguri: