De ce înşală femeile? Acest lucru ţi se poate întâmpla şi ţie!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 mai 2018, 14:40

Poate părea greu de crezut, dar uneori aparenţele înşală. Poţi crede 100% că eşti iubit şi totuşi în realitate să nu fie aşa. Atenţie! Acest lucru ţi se poate întâmpla şi ţie.

De ce înşală femeile? Femeile înşală deopotrivă ca bărbaţii. Infidelitatea nu este specifică bărbaţilor. Femeile pot fi şi ele infidele, mai ales dacă au şi motive să o facă.

Principalele motive pentru care înşală femeile:

  • O femeie poate înşela atunci când a fost ea cel dintâi trădată de soţ. Este posibil să fie atât de supărată şi rănită în sentimente, încât să vrea să se răzbune, să simtă şi el aceeaşi durere, chiar dacă în sinea ei ştie că el i-a distrus viaţa. O astfel de femeie va dori să aibă parte şi ea de un pic de dragoste, să-şi recapete încrederea în ea, iar apoi să divorţeze şi să-şi continue viaţa.
  • O femeie devine infidelă pentru că nu mai suportă lipsa de atenţie din partea soţului. Dacă ajunge în stadiul de a nu mai avea parte de niciun cadou de ziua ei sau de Crăciun, ea înţelege că nu mai este apreciată. Faptul că soţul ei nu i-a mai spus un "Te iubesc" de un an de zile este dovada clară că dragostea între ei s-a terminat. Este destul de uşor să te îndrăgosteşti dacă soţul tău a devenit indiferent, se comportă doar ca un coleg de cameră.
  • Femeile înşală pentru că s-au căsătorit cu un bărbat nepotrivit, rău şi pentru că au ales varianta de a-l înşela şi de a rămâne totuşi alături de el.
  • Femeia înşală atunci când ajunge să sufere foarte mult din cauza faptului că relaţia cu soţul ei nu mai este ca altădată. El are vicii, nu comunică, o critică, este insensibil şi aşa mai departe. Toate acestea duc la distrugerea căsniciei în timp. Femeia se gândeşte că poate totuşi ceva în comportamentul soţului ei se va schimba, va deveni acel bărbat de care s-a îndrăgostit şi totul va fi bine iar. Din păcate frustrarea se accentuează, are legătură cu ea şi nu cu soţul ei. Frustrarea a apărut din cauza gândurilor negative pe care le avea şi din cauza faptului că suferea zi de zi. Asta se întâmplă până într-o zi, când apare alt bărbat şi când se poate îndrăgosti.

Cum poţi afla dacă te înşală?

Dacă ai suspiciunea că iubita te înşală există metode de a afla şi chiar de a o filma. Acum ai posibilitatea de a vedea ce face iubita ta. Poţi monta camere spion în casă, sau alte produse prin care poţi urmări tot ce se întâmplă în casa ta. Sunt camere video care se pot ascunde într-un cuier de perete, sau camere spion incorporate într-un ceas de mână, într-o şapcă, în lampa de birou, în ochelarii de soare sau ceasul de birou. 

Nu toţi oamenii sunt fideli, iar acest lucru este valabil şi în cazul femeilor. Ştii foarte bine că sunt şi femei care trădează şi care ascund acest lucru suficient de bine de partener. Dacă ai senzaţia că aşa s-a întâmplat şi în relaţia ta, poţi afla dacă este cu altcineva folosind astfel de gadget-uri de care spuneam mai sus, deci trebuie să devii detectiv.

Semne că şi-a pierdut interesul faţă de tine

Dacă iubita nu-ţi răspunde la telefon când e plecată de acasă cu siguranţă ar trebui acest lucru să te pună pe gânduri. Motivele invocate de ea că telefonul s-a oprit brusc sau că nu funcţionează cum trebuie sunt greu de crezut. Când face astfel – nu răspunde la unul sau două apeluri – este indicat să nu insişti, să aştepţi să vezi ce face. În mod normal, dacă este inteligentă, ar trebui să te sune ea şi să-ţi dea o explicaţie plauzibilă la ce s-a întâmplat.  

Faptul că discută cu diferiţi prieteni virtuali pe site-urile de dating este dovada că este interesată de alţi bărbaţi. Dacă vorbeşte pe Facebook cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut este clar că nu mai este cu gândul la tine, la relaţia voastră.

Iubita ta aduce mereu vorba despre un alt bărbat, care poate fi chiar un prieten comun? Această metodă pare pentru ea ideală de a îndepărta orice bănuială, că ar avea o relaţie cu acel bărbat. Şi totuşi? Atunci când iubita aduce mereu vorba despre alt bărbat trebuie să te pună pe gânduri. În loc să-ţi acorde atenţie ţie, ea vorbeşte despre altul, deci este sigur o problemă.

Are tendinţa de a fi certăreaţă, capricioasă, vicleană, rigidă şi mofturoasă. Toate aceste trăsături arată că şi-a pierdut interesul pentru partenerul ei. Ea are o stare permanentă de nervozitate, nu-i mai place nimic şi găseşte motive de ceartă din orice. Faptul că se supără repede arată că nu mai are sentimente, iar dacă exagerează poate indica starea ei de plictiseală şi lipsa de dragoste. Caută diferite motive să explice starea ei, că se simte rău , că este obosită sau că are probleme financiare.  

Atunci când o femeie este mereu furioasă înseamnă că nu-şi mai suportă partenerul şi că vrea să aibă un spaţiu doar al ei. Când se ajunge la acest nivel este clar că relaţia nu mai merge şi că cei doi se pot despărţi la un moment dat. O femeie care se comportă astfel are gândurile în altă parte, probabil că îşi doreşte alt partener sau altceva de la viaţă.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.