De ce Iolanda și Mihai ar putea deveni cel mai iubit cuplu de la Casa Iubirii! Dezvăluiri exclusive: "Au o meteahnă a vieții lor!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 ian 2023, 12:10

Iolanda si Mihai de la Casa Iubirii sunt la inceput de drum in ce priveste relatia lor, insa deja sentimentele par foarte puternice intre ei.

Iolanda și Mihai par a deveni din ce în ce mai apropiați în reality-show-ul Casa Iubirii și chiar au trecut și la gesturi mult mai intime. Cei doi nu ratează nicio ocazie în a se tine în brațe, a se sărută tandru și petrec fiecare minut împreună. Însă ce îi face atât speciali în cuplu daca ar fi să formeze unul în adevăratul sens al cuvântului, ar fi faptul că se aseamănă foarte mult.

De ce Iolanda si Mihai ar putea deveni cel mai iubit cuplu de la Casa Iubirii

Citeste si: EXCLUSIV! De ce ar puteai ieși Bianca șifonată din relația cu Robert și de ce ar trebuie să îl accepte pe Sorin. Cum ar putea fi rănită concurenta din Casa Iubirii

"Ei s-au atras de la început.

Emoțional, acești oameni capătă un mare ajutor unul de la celalalta. Au o meteahna a vieții lor. Durează de o viață la ei. Li s-au stricat anumite relații. Ei nu se simt iubiți așa cum vor ei. Undeva se face comprimis și să se gândească că daca cer acea atenție, nu este în regula. Nu este de dorit. Ei ar putea forma un cuplu, se ajuta energetic unul pe celalalt.
La fel de oscilanți sunt amândoi în anumite privințe. În momentul în care se întâlnesc doi oameni sau au o anumită relație, se naște o energie. Cum o să avem o relație cu energia asta..."
, a dezvăluit Nicoleta Ghiris pe canalul online wownews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mamă, ce greu a trecut timpul acolo. Nu credeam că mai vine. Chiar le spuneam băieților: dacă ar fi Iolanda”, i-a spus Mihai Iolandei în timp ce se îmbrățișau. Mihai și Iolanda par că se îndrăgostesc unul de celălalt și au lăsat deoparte prejudecățile, mai ales că, tânăra a precizat în urmă cu câteva zile că Mihai se cam grăbește și că ar vrea să rămână prieteni, după ce a fost deranjată de un gest necugetat pe care acesta l-a făcut.

Se pare că relația lor pare să evolueze și se simt tot mai atrași unul de celălalt.