De ce Jador nu urmărește pe nimeni pe instagram? Artistul a dezvăluit adevăratul motiv

Autor: Amalia Georgescu
Jador, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei, iar între timp, acesta a reușit să își construiască o carieră de succes în domeniul muzical. Are o mulțime de prieteni pe instagram, dar el nu urmărește pe nimeni pe rețeaua de socializare. Care este explicația?

Jador se bucură de un real succes, astfel că majoritatea pieselor pe care le lansează ajung în trending pe Youtube și sunt ascultate de o mulțime de persoane. Artistul traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, are o mulțime de colaborări importante, astfel că și-a îndeplinit marele vis de a deveni un cântăreț îndrăgit de public.

Jador rupe tăcerea. Nimeni nu a știut asta până acum despre el

Deși în prezent este implicat în foarte multe proiecte muzicale, Jador și-a făcut timp pentru a vorbi cu prietenii lui de pe instagram. Aceasta a răspuns la o mulțime de întrebări, unele legate de carieră, alte referitoare la viața lui personală. Dacă în unele situații a preferat să fie ironic, au existat anumite aspecte pe care Jador le-a clarificat în urma discuțiilor cu prietenii virtuali.

Deși este urmărit pe instagram de 883K de persoane, Jador nu urmărește pe nimeni, iar acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit și care este motivul pentru care a luat această decizie.

Jador a explicat că are foarte mulți prieteni și că dacă i-ar urmări pe instagram, cu siguranță ar vedea doar postările lor. Din acest motiv, artistul preferă să nu urmărească pe nimeni și astfel să vadă poze cu diferite fete.

Citeste si: Jador a făcut accident: „A intrat cineva în mine.” Cum se simte artistul acum?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pentru că am mulți prieteni și prefer să văd poze cu fete, decât poze cu hăndrălăi.”, a spus Jador.

Ce relație au în prezent Jador și Ella?

Multe persoane și-au dorit să îi vadă împreună, însă destinul i-a vrut separați. Deși Jador și Ella au fost destul de apropiați într-o perioadă, cei doi nu au format niciodată un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Întrebat ce relație are cu Ella în momentul de față, Jador a precizat că sunt doar prieteni, fără să dea prea multe detalii în legătură cu acest subiect.

Citeste si: Jador a recunoscut: „Este iubirea vieții mele!” Cine este femeia pe care nu o va uita niciodată?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.