De ce Lavinia Pîrva a refuzat ofertele în televiziune, în ultimii ani: ”Am fost nevoită să refuz”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 ian 2023, 11:00

De ce Lavinia Pîrva a refuzat ofertele în televiziune, în ultimii ani: ”Am fost nevoită să refuz”

Sursa: Instagram Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva a dezvăluit, într-un interviu, motivul pentru care a refuzat ofertele în televiziune, în ultimii ani.

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., se dedică trup și suflet familiei. Într-un interviu, vedeta a dezvăluit care au fost motivele care au determinat-o să refuze anumite oferte în televiziune, în ultimii ani. De când s-a născut fiul ei, Lavinia Pîrva s-a retras din lumina reflectoarelor.

Care este motivul pentru care Lavinia Pîrva refuză proiectele în televiziune

De când a devenit mamă, Lavinia Pîrva s-a dedicat familie, însă, cu toate acestea, nu și-a neglijat afacerile, dar a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Într-un interviu, artista a mărturisit că îi este dor de scenă și a vorbit deschis despre cariera în muzică, dar și despre motivele care au determinat-o să nu accepte oferte în televiziune în tot acest timp.

”Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz.

Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”
, mărturisește ea pentru  Viva.ro.

Citeste si: O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lavinia Pîrva: ”Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă”

Artista a vorbit, în cadrul interviului, și despre muzică. Se pare că din cauza restricțiilor impuse în pandemie, atât ea, cât și alți artiști au fost nevoiți să stea pe ”bară” o vreme. Deși mulți artiști și-au reluat activitățile, Lavinia susține că, în prezent, lucrează la un proiect propriu cu influențe balcanice.

”Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă, care a adus multă suferinţă şi frustrare artiştilor.

Pe scenă am tot urcat, ba în sala de repetiţii, ba la TV, chiar şi la unele concerte, însă ce e important de spus este faptul că totul e bine când se termină cu bine. Acum lucrez la proiectul meu de muzică cu influenţe balcanice, în mod special muzică sârbească şi, în curând, voi lansa câteva clipuri, iar agenda pentru evenimente începe să se umple, pentru că oamenilor le place să se distreze, să danseze şi să fie voie bună.
Aşa că sunt convinsă că acest proiect va fi bine primit şi apreciat de către public”
, a mai spus artista.

Citeste si: Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la Teo Show! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.