De ce le este cel mai teama vedetelor de la Hollywood VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 18:35

Drama mare la Hollywood! Unul dintre cei mai sexy actori din Cetatea Filmului a ajuns din musculos doar piele si os!

 Motivul este unul crunt: se zvoneste ca starul American sufera de SIDA! In plus o alta fosta bomba sexy arata ca um zombie fara machiaj, iar Madonna a comis-o din nou! V-am facut curiosi, nu-I asa?

Madonna si-a pus in cap intreaga lume musulmana prin gestul ei total necugetat, de a dedica o partida de striptease in cinstea tinerei Malala, fetita impuscata in Pakistan pentru ca a avut curajul de a scrie pe blogul personal critici dure la adresa talibanilor.
Prin intermediul blogului personal, tanara militeaza pentru importanta educatiei in Pakistan si este atat de apreciata, incat a primit si un premiu pentru pace! Dar iata ca o postare de acest gen i-a purtat ghinion! Asasinii talibani au oprit autobuzul in care Malala calatorea si au impuscat-o in cap. Din fericire, fetita a supravietuit si acum se afla internata intr-un spital din Londra. Impresionata pana la lacrimi de soarta fetei, Madonna a inceput sa se dezbrace in timpul concertului ei din Los Angeles, in semn de protest fata de talibani.
Numai ca partida de striptease a divei pop n-a fost privita cu ochi buni de catre lumea musulmana, care o acuza acum pe cantareata de actiuni defaimatoare. Conflictul inca nu s-a stins, iar daca iese un nou razboi mondial... doar Madonna e de vina!

Odinioara bombă sexy, actualmente MUMA Zombilor! Ati fi tentati probabil sa credeti ca actrita Goldie Hawn a primit un rol in serialul The Walking Dead, pentru ca arata intocmai ca un zombie, insa…veste soc, asa arata actrita, atunci cand fata nu ii este acoperita cu tone de fond de ten! Bomba sexy a anilor ’80,
actualmente in varsta de 67 de ani, a aparut nemachiata, imbracata intr-o tinuta sport, cu ocazia vizitei pe care a efectuat-o in locul unde se constuieste noua ei casa din Los Angeles. Daca n-am stii ca e nascuta in 1945, am fi tentati sa credem ca Hawn bantuie pamantul inca din 1860. Nu-i asa?:)

Radarul nostru monden le-a prins in viteza pe multe vedete internationale, care saptamana aceasta au iesit in evidenta prin fel de fel de aparitii.
De exemplu, Kim Kardashian si-a etalat formele intr-o rochie transparenta, cu fundul la vedere. Actrita Susan Sarandon a starnit emotii in randul populatiei de sex masculin, facandu-si aparitia la o premiera de film cu sanii voluptosi la inaintare! Sfarcurile lui Jennifer Aniston s-au intarit in timpului unei discutii aprinse despre logodna ei cu Justin Theroux, in show-ul Chelsea Lately! Jude Law a facut baie in Mediterana la jumatatea lunii octombrie, iar din pozele de paparazzi rezulta ca actorul n-a mai ajuns pe la sala de multa vreme.
Si cele mai tari poze ale saptamanii o infatiseaza pe romanca Madalina Ghenea in bratele lui Gerard Butler. Primele fotografii cu cei doi au fost realizate in Italia si au fost publicate de Vanity Fair. Cei doi iau masa impreuna si se saruta cu patos la iesirea din restaurant! Aglomerata saptamana!

Odata cel mai sexy barbat din lume, actualmente o sperietoare de ciori! Asa a ajuns Matthew McConaughey in doar cateva luni.
Actorul sufera de SIDA! Dar... nu va speriati, nu in viata reala! Matthew va juca in pelicula The Dallas Buyer’s Club, care spune adevărata poveste de viaţă a lui Ron Woodruff, un dependent de droguri din Texasul anilor ’80, ce contactează virusul HIV şi devine unul dintre primii activişti SIDA. Pentru acest rol, Matthew a slabit 14 kilograme, iar ultimele fotografii ale actorului sunt de-a dreptul tulburatoare. Actorul va trebui sa mai slabeasca inca 6 kilograme pana la inceperea filmarilor si ii calca astfel pe urme lui Christian Bale, care a slabit 28 de kilograme pentru rolul din Masinistul.