„De ce m-ai lăsat, suflet minunat?”. Un copil de doi ani a ajuns la spital cu pete albastre pe corp și și-a pierdut viața, în camera de gardă a unui spital din Timișoara

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 apr 2023, 12:07

Trei ore au trecut de când micuța a ajuns la spital până când decesul a fost confirmat

Sursa: pexels

Un copil de doi ani a ajuns de urgență la spital cu pete albastre pe corp și cu febră, dar a murit chiar în camera de gardă a Spitalului de Copii din Timișoara. Părinții micuței aduc acuzații grave personalului medical.

Un copil a murit în camera de gardă a Spitalului de Copii din Timișoara, după ce a ajuns cu febră și cu pete albastre pe corp. Părinții îndoliați susțin că personalul medical a grăbit decesul fiicei lor.

Un copil a murit la un spital din Timișoara, după ce a ajuns cu pete albastre pe corp

La doar doi ani și șase luni, o copilă și-a pierdut viața din cauza personalului medical, acuză părinții îndoliați.

Aceasta ajunsese de urgență la Spitalul de Copii din Timișoara cu febră și cu pete albastre pe corp.

Potrivit mamei copilei, zece medici rezidenți au venit să îi vadă fiica, s-au strâns în jurul ei, după care, s-au încuiat într-o cameră, unde ea și soțul ei nu au fost lăsați să intre. Trei ore au trecut de când micuța a ajuns la spital până când decesul a fost confirmat.

Rezultatele autopsiei exclud o posibilă vină a medicilor, în timp ce Institutul de Medicină Legale din Timișoara confirmă acest lucru. Moartea minorei pare că a fost cauzată de doi factori: meningită, cea care i-a și fost fatală și o boală imunodeficitară.

Părinții Raisei nu s-au lăsat convinși de concluziile la care au ajuns medicii și spun că de vină sunt cadrele medicale din urgență, deoarece au greșit procedurile efectuate.

Mai mult decât atât, aceștia au precizat că fiica lor nu era un copil bolnăvicios, dar făcuse febră cu două zile înainte de a deceda.

Citește și: Șef din Poliția Locală Iași, arestat, pentru că ar fi abuzat o fetiță de doar nouă ani. Acesta susține că totul este o răzbunare a părinților, cauzată de o sumă de bani

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sufletul și inima mea, zâmbetul meu, jumătate din inimă a murit cu tine… Viața mea, Raisa, ne-ai lăsat cu durere în suflet! Mai ales pe mine… De ce m-ai lăsat, suflet minunat?”, a postat mama micuței, pe rețelele de socializare.

O copilă româncă a fost ucisă în Franța

Un adolescent de doar 15 ani, cu grave tulburări psihice, a ucis o copilă de doar cinci ani. Roza era fiica unui cuplu de români, stabiliți în Franța de ceva timp.

Aceasta ar fi putut scăpa cu viață, dacă adolescentul nu ar fi fost eliberat din școala de corecție în care se afla. Vecinii acestui susțin că adolescentul fie vorbea cu diferite obiecte, fie singur și a știu cum să ademenească micuța în apartamentul său, acolo unde a și ucis-o.

Citește și: Ultimele clipe din viața copilei românce, de doar cinci ani, găsită fără viață într-un sac de gunoi, în Franța. Decizia pripită luată de autorități în ceea ce îl privește pe criminalul Rozei

Acesta fusese, în trecut, arestat pentru viol și era considerat pericol public. Mai mult decât atât, în ciuda faptului că poliția era cu ochii pe el, a reușit să comită crima.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.