De ce majoritatea jucătorilor pierd la jocurile de noroc? 

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 sep 2022, 17:46

Jocurile de noroc pot fi distractive, dar de ce majoritatea jucătorilor sfârșesc prin a pierde bani? Aceasta este întrebarea care, la început, pare a fi fără răspuns. Cu toate acestea, explicațiile sunt logice și le vom detalia mai jos. În plus, fiecare jucător ar trebui să țină cont de bugetul propriu, chiar dacă unele cazinouri din afara țării țin cont de alte criterii, cum ar fi, de exemplu, salariu minim pe economie Italia. Care sunt greșelile care cauzează cel mai adesea pierderi financiare în cazinouri? Vom vedea în continuare!

Te lași influențat de emoții, nu de rațiune

Atunci când gamblerii își lasă emoțiile să controleze modul în care joacă și nu-și mai folosesc creierul, banii încep să dispară din contul lor. Acesta este primul motiv pentru care jucătorii eșuează la jocurile de noroc. Prin urmare, îți sugerăm să îți controlezi cu grijă sentimentele în timp ce pariezi și să îți folosești simțul rațiunii pentru a calcula rezultatul previzibil al jocului. Jucătorii care știu cum să lucreze cu cifre și rezultate previzibile au un avantaj uriaș în comparație cu cei care se bazează pe intuiția lor. Dacă vrei să ai parte de un beneficiu real în joc,atunci trebuie să profiți de situațiile care oferă un avantaj matematic. Chiar și pariorii profesioniști folosesc sisteme matematice pentru a obține un avantaj pe termen lung, de ce nu ai face-o și tu?

Buget limitat

Motivul pentru care oamenii eșuează la jocurile de noroc este că nu au un avantaj în plasarea pariurilor din cauza bugetului limitat. Iar pentru a plasa pariurile maxime într-un rezultat favorabil, pariorii au nevoie de un bankroll mare. Dacă bugetul tău este suficient de mare, atunci ești asigurat pe termen lung de obținerea unui profit. Prin urmare, problema apare atunci când ești limitat la pariuri mici și aștepți rezultate mari. Prin urmare, cu cât bugetul tău este mai mare, cu atât mai multe pariuri îți poți permite să faci pe rezultate previzibile favorabile.

Necunoașterea regulilor jocului

Amatorii de jocuri de noroc eșuează de cele mai multe ori deoarece se avântă cu pariuri mari în jocuri pe care nu le stăpânesc. Dacă jocul este plictisitor, sigur nu vei avea de câștig. Pe de altă parte, dacă alegi jocul potrivit, dar nu cunoști regulile, apare o problemă mare și costisitoare. Dacă vrei enapăart să încerci un joc nou și nu ai timpul sau răbdarea să exersezi cu versiunea demo, cel mai util lucru pe care îl poți face este să apelezi la pariuri cât mai mici. Ideea principală este de a nu acționa prostește crezând că poți avea avantajul de a juca jocuri necunoscute și de a câștiga premii mari.

Neînțelegerea regulilor de joc

Acesta este unul dintre principalele motive de eșec în jocurile de noroc, situație regăsită mai ales în cazul gamblerilor care au senzația că există un singur set de reguli pentru toate jocurile de cazino. Cu toate acestea, fiecare jucător ar trebui să se știe că fiecare joc are propriul mecanism de reguli. O modalitate de a rezolva acest lucru este de a începe cu versiunile demo, acestea fiind puse la dispoziția jucătorilor de toate cazinourile online licențiate. 

Pariuri sportive doar pe echipele favorite

Majoritatea amatorilor de pariuri sport au propriile echipe sportive preferate. Sigur, putem să înțelegem că îți dorești ca echipa ta de suflet să câștige întotdeauna iar tu să te îmbogățești după fiecare victorie. Acest lucru este însă imposibil. Studiază cu atenție cotele, verifică starea jucătorilor ambelor echipe, analizează clasamentele și doar apoi plasează un pariu. Ai fi surprins să observi că uneori pariurile profitabile sunt tocmai pe sporturi mai puțin populare. Nu subestima niciun tip de sport. Aruncă o privire asupra cotelor și descoperă cele mai profitabile pariuri.

Spui stop doar când banii se termină

Aceasta este practica pe care cei mai mulți jucători o fac frecvent. Joacă ore în șir în speranță că până la urmă norocul le va surâde. Jucătorii nu câștigă niciodată la jocurile de noroc pentru că nu se opresc din jucat până nu pierd atunci când sunt în avantaj. Cu toate acestea, în ceea ce privește jocurile de cazino, secretul pentru a câștiga este tocmai să știi când să te oprești.

Concluzie

Nu uita că jocurile de noroc sunt, în primul rând, o formă de divertisment. Sigur, ele îți oferă și posibilitatea de a câștiga bani, însă scopul tău primordial este de a nu pierde prea mulți bani. Ține cont de sfaturile de mai sus și joacă responsabil la următoarea ta vizită la cazino! Mult succes!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.