De ce ne pierdem interesul intr-o relatie? Gabriela Cristea a dezbatut un subiect controversat in cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Frumoasa prezentatoare a discutat cu un psiholog in cadrul show-ului "Te vreau langa mine" care sunt motivele care duc la racirea relatiei dintre doi parteneri.

Un subiect controversat si indelung studiat! Cine este de vina atunci cand doi parteneri ajung sa se desparta? De ce se instaleaza o distanta emotionala intre doi oameni care odata s-au iubit? Ei bine, psihologul Cristiana Bogdan da vina pe vremurile moderne, cand partenerii au tendinta sa se cunoasca mai intai in intimitate, iar mai apoi incearca sa devina familiari unul cu celalalt.

Acesta este un lucru care ii poate costa foarte mult pe indragostiti! Daca se lasa dusi de val, devin intimi, exista riscul ca mai apoi sa isi dea seama ca nu prea au puncte comune.

Nu impart aceeasi viziune asura viitorului sau asupra relatiei. Unul poate vrea ceva temporar, iar celalalt poate este gata de un angajament pe termen lung, etc.

##VIDEO99483##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.