Exclusiv! De ce niciodată Raluca Badulescu nu șterge de pe social media comentariile răutăcioase! Ce face vedeta atunci când primește un astfel de mesaj

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 mar 2023, 02:45

Ce spune Raluca Badulescu despre comentariile rautacioase de pe retelele de socializare la adresa ei

Sursa: Instagram

Raluca Badulescu spune intotdeauna ce-i in gusa si-n capusa si nu se lasa doborata de gura lumii, din contra se amuza.

Obișnuită atât cu criticile cât și cu mesajele de admirație, Raluca Badulescu nu pune niciodată la suflet atunci când primește comentarii răutăcioase deoarece este pe principiul că nu poți opri gura lumii. Mai mult, juratul Bravo, ai stil!, atunci când observa comentariile negative și totuși sunt în limita bunului simt, chiar încearcă să aibă un dialog cu cel care le-a scris, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citeste si: Exclusiv! Care a fost cel mai frumos cadou pe care Cristina Dorobanțu l-a primit de ziua ei: "Am ajuns să îmi împlinesc un vis!"

Ce le face Raluca Badulescu celor care ii trimit comentarii rautacioase pe retelele de socializare

Citeste si: Raluca Bădulescu a spus cate kilograme a ajuns să cântărească: "Când vreodată speram la așa ceva!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Uneori mai intru în dialog cu anumite persoane care au lăsat comentarii răutăcioase, asta doar în cazurile în care acestea sunt în limita bunului simt. Am simțit nevoia să le explic, au înțeles, au fost foarte receptivi și am văzut cum li s-a schimbat părea. Nu poți să schimbi percepția percepția tuturor. Nici nu șterg comentariile răutăcioase. Și constat că este un număr mic de comentarii răutăcioase, lucrul acesta mă bucură. 

Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să mă placă toată lumea.

Raluca Badulescu: "Sunt pentru mesaje civilizate, orice poate fi clarificat daca ne respectam unii pe ceilalți" 

Citeste si: De ce nu a rezistat Raluca Badulescu ca și profesoară de romană. Ce le făcea elevilor la orele ei și de ce a renunțat după 3 luni la job

De unde rezultă că nu știu dacă sunt eu această războinică a luminii care voi fi în stare să schimb lumea, să mă placă toți și să zică „Vai, bravo! Ești splendidă, ești superbă, ne-am uitat la tine că la un soare, bine că ai deschis tu gura azi că ne-ai înseninat ziua.” Rezumând, sunt omul dialogului, dar sunt, de asemenea, realista și îmi dau seama că e firesc că oamenii să își exprime părerile.

Sunt pentru mesaje civilizate, orice poate fi clarificat daca ne respectam unii pe ceilalți și transmitem mesajele în consecință, spune vedeta extrem de amuzata.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.