De ce nu a fost ARESTAT Mitica Dragomir? Iata ce motive au avut judecatorii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

V-ati intrebat de ce a fost respinsa cererea de arestare preventiva a lui Mitica Dragomir?

Ei bine, judecatorii si-au motivat astazi decizia! Iar argumentul suprem e de-a dreptul amuzant! "Sunt very strong"- asa se prezinta cel mai longeviv presedinte al Ligii de Fotbal: in putere, gata de orice. Insa, altceva l-a salvat de la arestarea pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de infractiuni grave.

"Are, in prezent, calitatea de pensionar, fiind casatorit si a adoptat in mod constant o atitudine cooperanta, punand la dispozitia organului de urmarire penala mai multe documente si inregistrari necesare pentru justa solutionare a cauzei", motiveza Instanta.



Unde pui ca si in fata judecatorilor, Mitica si-a strigat oful legat de acuzatiile care i se aduc. "Dumitru Dragomir arata ca este total nevinovat, este o victima colaterala, iar trei sferturi din dosarul de urmarire penala nu-l priveste", mai scrie in motivare.

"Am avut incredere in justitia romana si uite ca s-a facut dreptate, pentru ca eu nu eram din filmul acesta!", a declarat Mitica imediat ce i s-a redat libertatea.
Mitica, fost de la Liga, cu versiunea lui, procurorii, cu a lor: "Inculpatul Dragomir Dumitru, profitand de calitatea sa de presedinte al LPF, a creat, in paralel cu circuitul licit de vanzare a drepturilor de televizare catre o anumita televiziune, un circuit ilicit – fictiv, apt sa creeze confuzia cu cel licit, in scopul delapidarii sumei de 3.000.000 de euro din patrimoniul LPF", motiveaza Instanta.

Ramane de vazut daca iesirea la pensie va fi suficienta si pentru a-i convinge pe judecatorii Curtii de Apel care vor dezbate contestatia procurorilor.

##VIDEO108964##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii