De ce nu a fost prezentă Ilinca Vandici la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Îmi doream mult să merg” Prezentatoarea a dezvăluit motivul în platoul emisiunii „Follow us”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 oct 2024, 10:57

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu a putut participa la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Sursa: Instagram

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă ca în povești, în ciuda discreției din viața lor privată. Printre invitați s-au numărat și alte vedete, printre care Smiley, Gina Pistol, Adelina Pestrițu și Geanina Ilieș.

Palatul Snagov a fost gazda uneia dintre cele mai frumoase nunți a anului. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele alături de cei mai dragi prieteni și invitați.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! Soțul actriței este mai tânăr decât ea

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă ca-n povești

Potrivit Viva, nunta a avut loc la Palatul Snagov, o locație de lux cu un decor spectaculos. Mesele au fost decorate cu flori albe naturale, iar atmosfera generală reflecta rafinamentul și simplitatea aleasă de cuplu. Pe lângă decorul elegant, fiecare invitat a primit un cadou special: o mărturie de la un brand de parfumuri de renume.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au menținut discreția până la dansul mirilor, moment în care invitații au început să posteze fotografii și mesaje despre nunta celor doi.

Rețelele sociale au fost invadate de fotografii, filmulețe și mesaje de la cea mai frumoasă petrecere.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Monica Bârlădeanu a purtat două rochii, una pentru cununia religioasă și una pentru petrecere.

Vedeta a strălucit într-o rochie de mireasă tip bijuterie, care i-a pus în valoare silueta perfectă.

Printre invitații de la nunta Monicăi Bârlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță s-au numărat vedete precum Daciana Sârbu, Adelina Pestrițu, Geanina Ilieș, Dana Rogoz, Maria Buză, Gina Pistol, Smiley.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt), într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a scris Monica pe contul său de Instagram.

De ce nu a fost prezentă Ilinca Vandici la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Ilinca Vandici a dezvăluit motivul pentru care nu a putut participa la nunta anului. Se pare că o răceală agresivă a împiedicat-o pe frumoasa prezentatoare să fie alături de cei doi. 

„Am fost bolnavă. Îmi doream mult să merg, să fiu alături de Monica”, a spus Ilinca în platoul emisiunii „Follow us”. 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.