EXCLUSIV! Denise Rifai, dezvăluiri în premieră despre cel mai fierbinte subiect. De ce a refuzat să intre in politică: "Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2022, 14:54

De ce nu a intrat Denise Rifai pana acum in politica

Denise Rifai, unul dintre cei mai controversați jurnaliști din Romania, a acordat un interviu pe cât de sincer pe atât de emoționant despre viața și cariera de jurnalist.

Moderatoarea uneia dintre cele mai apreciate emisiuni de pe piața media din Romania, "40 de întrebări cu Denise Rifai", și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant de Paste acordat kanald.ro despre omul din spatele camerelor de luat vederi răspunzând la câteva întrebări care stau pe buzele multor telespectatori care o urmăresc și o apreciază.

De ce a refuzat să intre în politică Denise Rifai

Citeste si: Interviu de colecție cu Denise Rifai despre dragoste, politică, idealuri și neîmpliniri: "Eu mi-am dorit foarte mult să am copii. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată"

Întrebată la un moment dat despre o eventuală carieră în politică, Denise Rifai nu a ezitat și a lămurit acest aspect care, se pare îi macină pe mulți dintre cei care așteaptă momentul în care moderatoarea va schimba macazul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Denise Rifai are o singura mare iubire despre care vorbește cu același patos ca la început: "Sunt foarte mulți care au vorbit în mod public, am primit invitații atât de multe ori de a intra în politica, nu stiu ce să spun. În viață este bine să nu spunem niciodată.

Eu iubesc microfonul. Eu am putut să schimb multe în Romania cu acest microfon. Am putut să reprezint poporul român cu acest microfon și sunt foarte mandră de ceea ce am făcut. Mândră, în sensul de bucuroasă, liniștită. Nu stiu unde mă va aduce viitorul. Dar dacă într-o zi voi simți că dragostea pentru politică este mai mare decât dragostea pentru microfon, doar atunci aș face acest pas. Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum, acest microfon."

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii "40 de intrebari...": "Abia acum aș avea ceva de spus în radio!"

Marea iubirea a lui Denise Rifai a rămas televizunea. Jurnalistul nu neagă faptul că mulți au încercat să o "corupă" să intre în politică, însă momentan nu simte acest imbold.

Noi, media, putem schimba multe.

Putem obliga politicul să facă ce trebuie apropo de ce promite și nu face. Eu nu am fost niciodată o actriță pe scena asta și cunosc oameni asemenea mie de care sunt mandră. Nu ascultă de alte chemări și tentații.

Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucruri și să schimb lucruri să pot să ajut și vocea mea să fie auzită. Televiziunea m-a atras ca un magnet toată viața mea.

M-am lansat la un post de radio de rock. S-a înființat un departament unde am prezentat știri. Abia acum m-aș apuca de radio și mai mult decât să prezint o rubrică de știri. Abia acum aș avea ceva de spus în radio. Mi-a fost teamă atunci să fac emisiunea mea. Nu aveam suficient de multe de spus. În radio, trebuie să ai o anumită vârstă. Asta implica o experiență de viață, o cultură. Una e să citești și alta e să trăiești regimuri politice. Oricât ai citi și ți-ai imagina nu este ca atunci când trăiești. Trăind cu o minte matură niste elemente ce iți sunt prezentate în fel și chip, cu siguranță, poți înțelege situații reale, a dezvăluit Denise Rifai în excluisvitate pentru kanald.ro.