De ce nu a vrut Culiță Sterp să cânte la botezul fiului lui! Theo Rose, Tzanca Uraganul și Bogdan de la Ploiești au făcut atmosfera la petrecere

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 06:20

Culita Sterp a cantat la botezul fiului lui desi initial a spus ca nu va face asta

Sursa: Captura Instagram

Culiță Sterp și-a botezat băiatul într-o ceremonie restrânsă, la fel și petrecerea de după creștinare la care s-a dansat și s-a mâncat până dimineață.

Culiță Sterp și-a botezat fiul și înainte cu doar câteva zile de marele eveniment a dezvăluit că petrecerea nu va însuma mai mult de 200 de persoane. La biserica, la ceremonia de creștinare a micuțului au participat doar rudele și prietenii apropiați, iar la petrecere au venit și restul invitaților. 

Citeste si: VIDEO Jador, marele absent de la botezul fiului lui Culiță Sterp! Ce foști Faimoși de la Survivor România au fost prezenți la marele eveniment

S-au aruncat bani grei la botezul fiului lui Culita Sterp

Având în vedere situațiile care s-au impus recent, nu știu dacă o să mai fie sau nu și ne-am gândit că în caz că nu se poate face, o să-l facem la anul când o să aibă copilul un an, pe 17 iunie.
Eu am cântat la foarte multe botezuri și erau copiii mari.

Chiar ieri am apucat să ne facem lista de invitați și am zis să încercăm să facem.

Dacă se poate facem, dacă nu...am zis că n-or să fie foarte mulți invitați, în jur de 200. Nici mulți, nici puțini. Nu facem cu foarte multă lume, cu prietenii mai apropiați, cred că ei contează cel mai mult.
Nu știm deocamdată.

Nu cant la botez, sunt o grămadă care cânta, din breaslă mea, prieteni de-ai mei. Or să fie o grămadă de cântăreți, nu mai cant și eu. Și asta, cu cântatul, se zicea că poartă ghinion. Bine, eu nu cred că poartă ghinion neapărat, dar mai bine nu. O să mă distrez, o să mă simt bine ”, a spus Culiță Sterp la Teo Show în urmă cu câteva zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrecerea de botez a fost una de pomină, cu meniu ales și cu atmosfera întreținută de cei mai buni muzicanți de breaslă.

Nu au lipsit Theo Rose, Bogdan de la Ploiești și Tzanca Uraganul. S-au aruncat chiar și bani grei în timpul dedicatiilor pentru că toată lumea să se simtă bine. Foști concurenți de la Survivor România au fost prezenți alături de una dintre cele mai îndrăgite familii din România.

Citeste si: A fost sau nu prezenta mama Geta la botezul fiului lui Culita Sterp? Cine a dat-o de gol pe cea mai celebră mamă și ce poze au ieșit la iveală cu ea

Culita Sterp s-a razgandit si a cantat la petrecerea de botez a fiului sau

Însă, se pare, că fostul Faimos de la Survivor România 2021 și-a încălcat promisiunea și a cântat și el de mama focului alături de cei mai în vogă cântăreți de petrecere invitați la botez.