Exclusiv! De ce nu apare Dan Negru împreună cu soția sa la TV: "Nevastă-mea nu are treabă cu asta!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 apr 2023, 00:55

Ce spune Dan Negru despre aparitiile impreuna cu sotia lui

"Regele audientelor" si sotia lui, Codruta, nu au agreat aparitiile mondene. Cei doi si-au trait mereu viata de familie departe de blitzuri si covorul rosu.

Dan Negru și soția lui, Codruta sunt căsătoriți de aproape 16 ani. Cei doi și-au oficializat relația în 2006 într-un mod la fel de discret așa cum au și început-o și cum o și continua. Prezentatorul Jocul Cuvintelor și cea care îi este partenera de viață de peste 20 de ani au fost de acord că prezenta lor în spațiul monden nu este ceea ce își doresc și au păstrat tot ce tine de familie departe de ochii curioșilor.

Motivul pentru care Dan Negru si sotia lui nu apar impreuna in spatiul monden

Citeste si: Exclusiv! Ce se întâmplă cu emisiunea "Jocul cuvintelor" din toamnă. Dan Negru a ținut să se afle totul de la el

Mai mult, atât telespectatorii cât și fanii care îl îndrăgesc pe "regele audientelor" care acum face istorie cu emisiunea "Jocul Cuvintelor" la Kanal D, i-au respectat aceasta dorință chiar daca uneori presa de monden a insistat în ce privește aparițiile lor televizate.

Cei doi soți au refuzat de fiecare data considerand că succesul în meseriile lor nu consista în aceasta dorință de expunere.

Într-un interviu exclusiv pentru wownews, Dan Negru a dezvăluit clar: "Nevasta-mea nu are treaba cu lumea asta. E stomatolog, ce să facă ea. De ce să apară? Ce să facă la televizor? Să meargă la emisiuni să arate cum se scoate dintele? Trebuie să iți cunoști limita.

Treaba mea este asta să apar pe la televizor, să fac emisiuni, dar ea nu este în lumea asta. Uneori e bine și așa. Am văzut foarte mulți oameni în showbiz care spun: "Mă deranjează paparazzi. Paparazzi, pe dracu. Poți să vorbești de paparazzi într-o tara precum America în care Prad Pitt are o vila înconjurată de sute de metri pătrați doar curtea. Iți trebuie ditamai tunul să îl prinzi în chiloți sau budigai.
Dar aici, suntem la benzinărie, ce să să faci. Nu e tara aia în care să fie noțiunea de showbiz grandios."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Negru, dezvaluiri despre nunta cu sotia lui

Citeste si: Exclusiv! Cât timp petrece Dan Negru pe TikTok: "Mi se pare tare interesant!" Ce spun copiii regelui audientelor când îl prind pe rețelele de socializare

Dan Negru și soția lui, Codruta, au avut un singur pictorial într-o revista glossy, la un moment dat.

Întreagă familie a putut fi admirata într-un număr special al revistei Viva unde prezentatorul TV a povestit câteva detalii din culisele relației cu soția lui:" Cum a fost la nunta mea…Părinţii, naşii şi bunicii…Asta a fost tot. Ei au fost singurii invitaţi. Totuşi, într-o biserică mică de lângă oraş, care mi-e dragă de multă vreme, au venit 6 preoţi fără ca eu să ştiu ceva dinainte şi noi, cei puţini din familie…Încă păstrez felicitarea de la IPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului…', spunea Dan Negru despre nunta sa  cu Codruța. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.