De ce nu dormea Ion Oncescu noaptea? Faimosul a vorbit pentru prima oara despre acest lucru!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 mar 2018, 12:09

Pe tot parcursul lui la EXATLON Ion Oncescu a fost acuzat de coechipieri ca are apucaturi ciudate, ajungandu-se pana in punctul in care unii dintre ei au afirmat ca le era frica de el.

Ion a fost filmat nu de putine ori hoinarind de unul singur noaptea sau stand treaz, de parca ar fi avut insomnie. Faimosul a dezvaluit ca nu se intampla acest lucru din cauza faptului ca acel "cotet" era inconfortabil pentru el.

"Nu mi-a fost greu sa dorm in cotet. Pentru mine dormitul are multe elemente. Nu dorm intotdeauna in pat, dorm de multe ori langa pat. Daca sunt foarte obosit dau drumul incalzirii in pardoseala, daca nu, dorm fara ea.

"Dorm in mansarda de multe ori, mansarda e ultra spartana. Pentru mine cotetul a fost confortabil si nicio secunda nu am simtit presiunea asta. Nici nu s-a pus problema".

Ion Oncescu a catalogat drept caraghioase afirmatiile unora dintre coechipierii lui.

"Nu urmaresc pe nimeni, ca nu pierd timpul urmarind cum sforaie cineva sau pe ce parte doarme, absolut deloc nu ma intereseaza asta.

Daca ei au precizat ca le era frica de mine le atrag atentia ca frica e o proiectie data de viitor.

"Proiectia lor vis a vis de ce urma sa fac era foarte proasta, pentru ca nu reprezentam un pericol. A se diferentia categoric pericolul de frica. E caraghios ca un barbat de 40 de ani sa spuna ca ii e frica de alt barbat de 40 de ani din cauza ca, de plictiseala, da cu toporul in copaci". 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.