De ce nu l-a lăsat Cătălin Moroșanu pe fratele lui să facă și el K1! Claudiu era talentat și fusese remarcat

Autor: Andrei Ionescu

Cătălin Moroșanu

Sursa: Kanal D

Cătălin Moroșanu nu a fost de acord ca fratele lui să fie luptător profesionist, deși Claudiu Moroșanu era talentat și chiar fusese remarcat de antrenori.

Cătălin Moroșanu și fratele lui, Claudiu, au avut mereu o relație apropiată. Între ei doi nu a fost o relație între doi frați care se mai ceartă și se mai bat, ci au fost mereu uniți.

Claudiu a încercat să îi calce pe urme lui Cătălin Moroșanu, dar celebrul luptător de K1 i-a recomandat acestuia să nu facă acest sport de contact de performanță. 

Cătălin Moroșanu a vrut să își protejeze fratele, pe Claudiu Moroșanu

Cătălin Moroșanu a mărturisit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" că nu a dorit ca fratele lui, Claudiu, să facă lupte de contact de performanță fiindcă ar fi însemnat să primească multe lovituri și să sufere.

"Am simțit că înnebunesc (n.r.: când l-am văzut luptând), mai aveam puțin și făceam infarct.

Nu aș fi putut să mă concentrez pe cariera mea dacă l-aș fi avut și pe el cu mine.

În primul rând nu știu de unde ați luat acest pasaj (n.r.: că le-a cerut antrenorilor să nu îl lase în sală pe fratele lui). Nu i-am spus niciodată unui antrenor să nu îl primească în sala de sport.

Să fii luptător de kickboxing profesionist înseamnă să primești multe lovituri.

Din dragoste pentru el i-am spus <Lasă, frate, mă duc eu la război, tu fă altceva>.

El a făcut 4 ani și de rugby și de kickboxing, deci a vrut să o ia pe urmele mele.

Eu i-am spus că este foarte greu să meargă pe calea de performanță. Performanța înseamnă suferință. Lumea mă mai întreabă dacă mă mai antrenez.

Am 23 de ani de antrenament, nu mai vreau, probabil că aș putea să antrenez.

L-am protejat pe fratele meu fiindcă îl iubesc foarte mult și n-am vrut să treacă prin suferința prin care am trecut și eu", a declarat Cătălin Moroșanu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Claudiu Moroșanu, probleme cu justiția!

Claudiu Moroșanu a avut în trecut anumite probleme cu justiția, dar acestea s-au rezolvat.

El fusese implicat într-un dosar de fraudă, instrumentat de DIICOT. Prejudiciul calculat în acest dosar era de 3.433.149 lei.

Claudiu Moroșanu a scăpat de acuzațiile procurorilor, după ce avocatul său a reușit să obțină în instanță anularea probelor de interceptări telefonice.

Claudiu Moroșanu fusese trimis în judecată în luna iulie 2019 într-un dosar de fraudă legate de tranzacții fictive cu aur. 

Citeste si: Cătălin Moroșanu a vorbit despre divorțul de soția sa. Sportivul a vrut ca vestea să vină de la el

Cătălin Moroșanu, carieră în K1 și politică. De politică s-a lăsat

Născut pe 30 iunie 1984 în localitatea Cotnari, cunoscută pentru vinurile de acolo, jud. Iași, România, Cătălin Moroșanu a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți luptători de K1 din România.

Moroșanu și-a construit, pe lângă K1, o carieră în politică și în showbiz, participând la mai multe emisiuni TV.

Recent, Moroșanu a renunțat de tot la politică, declarându-se „dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală”. Moroșanu a fost de două ori consilier județean în Iași, fiind ales pe listele PDL și, ulterior, pe listele PNL.

Moroșanu și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii importante în carieră, obținute în fața lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson "Braddock" Silva și Paul Slowinski.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!