De ce nu mai există cale de întoarcere între Jador și Georgiana Elisei. Ce descoperire a făcut cântărețul în legătură cu fosta lui iubită

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 nov 2022, 00:00

Jador a dezvaluit motivele pentru care s-a despartit de Georgiana Elisei

Sursa: Captură YouTube

Jador a vorbit in premiera despre detaliile culiselor despartirii de Georgiana Elisei vorbin foarte deschis cu Roxana Nemes.

Roxana Nemes l-a provocat pe Jador in podcast-ul de pe Youtube WOWnews sa vorbeasca despre despartirea de Georgiana Elisei pentru ca in ultima perioada s-au scris foarte multe lucruri despre noi domnisoare sau doamne care au fost vazute in compania artistului, nestiind ca relatia dintre el si fosta lui partenera de viata deja se sfarsise. Jador a dat cartile pe fata si a dezvaluit motivele care au dus la ruptura definitiva intre el si Georgiana Elisei.

Citeste si: S-a folosit Bogdan Mocanu de Jador pentru a fi în atenția publicului? Ce a spus artistul fără nicio rușine

De ce s-a despartit definitiv Jador de Georgiana Elisei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu cred că o să mă căsătoresc prea curând, Nemeș. Mi-am dat seama de asta. Am cele mai mari șanse să mor singur. (...)   Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine.    Am deschis ochii acum.

Georgiana e o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o acum, m-aș da din nou la ea. Nu dădeam niciunei femei șanse reale de a fi cu mine, în sufletul meu mereu a fost ea. De-asta nu am avut nici relații pe la puterea dragostei, că în sufletul meu era mereu ea, chiar dacă eu eram despărțit de ea.

Jador despre Georgiana Elisei: "Eu o iubesc pe ea ca om, ne-am obișnuit împreună, e ca sora mea"

Citeste si: Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador și i-a făcut public cel mai mare secret legat de Georgiana: "Este însurat!"

Percepeam lucrurile diferit. Eu o iubesc pe ea ca om, ne-am obișnuit împreună, e ca sora mea. Sufletește vorbind, niciun bărbat care este bărbat, n-o să-și îneșele nevasta sufletește sau iubita sau femeia pe care o iubește. Eu mi-am dat seama că nu ar trebuit să fiu nefericit doar pentru că m-am obișnuit lângă un om.

Da, oficial sunt singur. Am realizat multe lucruri de când nu sunt cu ea. Am cunoscut multe femei mișto. (...)   Nu vreau să-mi fac o relație prea curând. m-am despărțit recent, nu chiar recent. De când am declarat că sunt cu ea nu a durat o zi sau două”,  a mai dezvăluit artistul.