De ce nu mai postează Adelina Pestrițu fotografii cu fetița ei? Motivul pentru care a luat această decizie: „Am ajuns la concluzia că...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 21:15
Adelina Pestrițu, influencer și vedetă TV
Sursa: Instagram

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fetița lor. De ce nu mai postează fotografii cu ea în mediul online?

După ce a devenit mamă, Adelina Pestrițu le-a prezentat-o prietenilor virtuali pe fiica ei, iar internauții au fost topiți după micuța Zeny. Cu toate acestea, după o perioadă, vedeta a decis să nu mai facă publice fotografii cu fiica ei. Care este explicația?

Adelina Pestrițu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai încarcă imagini cu Zeny pe internet

Chiar dacă este tot timpul activă pe instagram și postează în mediul online tot felul de informații care au legătură cu viața ei personală, Adelina Pestrițu a decis că este un subiect pe care nu își mai dorește să îl abordeze în mediul online. Mai exact, împreună cu soțul ei, Adelina Pestrițu a hotărât să nu mai posteze fotografii sau clipuri video cu Zeny. Vedeta nu a spus exact ce a determinat-o să facă acest lucru, dar a ținut să precizeze că decizia a fost luată spre binele micuței. 

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Este o decizie pe care am luat-o împreună cu Virgil. Am ajuns la concluzia că este mai bine pentru moment să facem asta. Dacă pe viitor vom gândi altfel, vă vom anunța.”, a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu în mediul online.

Citeste si: Ce a povestit Adelina Pestrițu după ce și-a recuperat contul de instagram? Mesajul vedetei pentru toți urmăritorii: „E greu să mai văd viața fără...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Obișnuiți să vadă tot timpul imagini și clipuri video cu micuța Zeny, prietenii virtuali au fost dezamăgiți să afle că astfel de postări nu se vor mai regăsi pe contul de instagram al Adelinei Pestrițu. Dacă unele persoane s-au grăbit să o judece pe vedetă pentru decizia luată, Adelina Pestrițu a primit și foarte multe comentarii în care a fost lăudată pentru faptul că nu o mai expune pe micuță și pentru că încearcă să o protejeze prin orice mijloace.

„Foarte bine că nu mai puneți fetița să o vadă toată lumea. Copiii să-i protejăm cât putem, Dumnezeu e primul, dar și noi, părinții, trebuie să fim atenți.”, este unul dintre comentariile pe care Adelina Pestrițu le-a primit pe instagram.

În perioada în care Adelina Pestrițu încărca pe instagram fotografii cu fiica ei, imaginile deveneau virale și strângeau o mulțime de comentarii și aprecieri, internauții fiind fermecați de frumusețea micuței.

Citeste si: Adelina Pestrițu și-a șocat admiratorii din mediul online! Ce anunț a făcut vedeta