De ce nu mai ține legătura Cătălin Zmărăndescu cu copiii săi, Mihai și Alexandra. Nu-și vorbesc de ani de zile

Author: Cristina Mocanu

Cei doi copii ai lui Cătălin Zmărăndescu, din prima căsnicie, Adrian Mihai și Alexandra, se află în conflict cu tată lor de mai bine de 5 ani și refuză să mai vorbească cu acesta.

Sursa: https://www.facebook.com/zmarandescuadrianmihai

Cătălin Zmărăndescu nu mai ține legătura cu copiii din prima căsătorie.

Fostul luptător de MMA, Cătălin Zmărăndescu, nu mai vorbește cu copiii săi, din prima căsătorie, de mai bine de cinci ani.

Cine este Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu este un fost luptător de kickboxer și boxer și fost campion de lupte MMA. S-a născut pe data de 26 ianuarie 1973 în București și a fost căsătorit de 2 ori.

Acesta a fost cunoscut și pentru perioada în care a lucrat ca bodyguard pentru patronul FCSB, Gigi Becali.

Din păcate de-a lungul timpului a trecut prin mai multe cumpene, iar episodul care i-a marcat viața a fost atunci când a vrut să se sinucidă, după ce a primit o condamnare cu suspendare. Cătălin a stat 29 de zile în arest după ce mai multe persoane i-au furat mașina lui Becali, iar patronul FCSB a  vrut să-și facă singur dreptate. După acest episod, Cătălin a pierdut tot ceea ce realizase până în acel moment, lucru care l-a afectat destul de tare.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În prezent, fostul luptător de MMA, a declarat că se simte împlinit alături de actuala lui soție, Luiza.

Cătălin Zmărăndescu are patru copii. Pe Adrian Mihai și pe Alexandra îi are cu fosta soție, iar pe Matilda și pe Cătălin Jr îi are din actuala căsnicie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De ce nu mai păstrează legătura Cătălin Zmărăndescu cu copiii din prima căsnicie

Cei doi copii ai lui Cătălin Zmărăndescu, din prima căsnicie, Adrian Mihai și Alexandra, se află în conflict cu tată lor de mai bine de 5 ani și refuză să mai vorbească cu acesta.

Adrian Mihai Zmărăndescu se află în război cu tatăl său după ce acesta a divorțat de soția lui, după 14 ani de relație. După ce aceștia s-au separat, Mihai și Alexandra susțin că sportivul nu s-a mai interesat de ei, mai ales după ce Cătălin și-a refăcut viața.

Aceștia sunt supărați pentru că luptătorul de MMA spune peste tot că nu are decât doi copii, cei pe care îi are alături de actuala lui soție, Luiza.

Citește și: Cine este și cum arată fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De ce refuză să mai vorbească cu tatăl său

Astfel, copiii din prima căsnicie, Mihai și Alexandra, nu mai vor să vorbească niciodată cu tatăl lor și vor să-și vadă de viață separat fără a mai fi vreodată asociați cu luptătorul.

Cei doi copii s-au obișnuit cu ideea că tatăl lor și-a refăcut viața și au acționat ca atare.

Alexandra a făcut 5 ani tenis, dar a renunțat, fiind atrasă, la momentul actual, de street-dance, iar fratele ei, Mihai, este și el luptător de MMA și îi dă lecții de autoapărare Alexandrei, dar are și o pasiune pentru vlogging.

Întrebat fiind de către fanii săi de ce Cătălin postează doar imagini cu copiii mai mici, acesta le-a răspuns că: „ Am patru copii. De ce postez decât cu doi dintre ei, cei mici? Pentru că ei au nevoie de mine și, până la 18 ani, sunt dator, ca părinte, să le ofer tot ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că își văd de treaba lor.”

Sursă: wowbiz.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?