De ce nu poate Livian sa stea departe de Bianca. Adevarul a fost spus! Fanii sunt in extaz!

Autor: L.S.
Actualizat: 02 iun 2020, 11:17

Livian a spus adevarul: de ce nu poate concurentul sa stea departe de Bianca, fosta lui iubita!

Dupa un moment tensionat cu fosta lui iubita, Livian a lasat garda jos si a recunoscut tot!

Concurentul Puterea dragostei a spus in fata camerei de filmat de ce nu poate sa stea departe de Bianca, desi el este cel care a incheiat relatia si a sustinut ca niciodata nu va mai fi nimic intre el si Bianca.

Livian nu poate sa ascunda faptul ca are sentimente pentru frumoasa bruneta care i-a fost alaturi intr-o frumoasa poveste de dragoste! Gesturile si reactiile lui ii dau de gol inima, iar primirile si reactiile pe care le

are in prezenta Biancai nu pot sa sustina deloc declaratiile lui inversunate ca TOTUL s-a terminat!

De ce nu poate Livian sa stea departe de Bianca

" Imi mananca viata! Mi-e draga! Ma topesc langa ea, ma inmoi! Nici nu nu mi-a dat "calda" ca m-am si inmuiat. Mi-a zambit de doua ori, iar eu am ramas... abia mai coboram scarile!", a spus Livian.

Reactia Biancai este una extrem de emotionata, iar fanii au acum un motiv in plus sa spere ca cei doi vor fi din nou impreuna.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca e distrusa! Ce si-au spus Livian si Ramona la intrarea in Gala? "Nu pot sa ma abtin! Am sentimente pentru ea!"

Citeste si: Impacare soc la "Puterea dragostei": Bianca si Livian sunt din nou impreuna! Cine a detonat bomba

Iata materialul video in care Livian spune clar de ce nu poate sa stea departe de Bianca:

Citeste si: Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca? "Nu mai insinua ca vrei sa ai ceva cu mine! Nu te mai juca cu mine!"

Citeste si: Bianca si Livian, la cutite dupa ce aceasta a primit flori de la ALT barbat: ''De ce minti ca nu te-ai bucurat?''

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.