De ce nu s-a căsătorit Nicușor Dan: „Tot timpul am fost un om liber și responsabil” Primarul general al Capitalei a refuzat o nuntă, deși susține că respectă valorile tradiționale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 feb 2024, 09:50

De ce nu s-a căsătorit Nicușor Dan? „E foarte bine așa cum suntem” Primarul general al Capitalei a refuzat o nuntă, deși susține că respectă valorile tradiționale

Sursa: Captură YouTube

Nicușor Dan a fost invitatul din cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:30, la Kanal D.

Nicușor Dan este absolvent de matematică și a renunțat la o carieră promițătoare în acest domeniu pentru a se implica în acțiuni civice. În 2008, a fondat renumita asociație "Salvați Bucureștiul". Ulterior, în 2015, a înființat propriul partid, USB, care mai apoi a devenit USR. A candidat consecutiv de trei ori pentru funcția de primar al municipiului București.

În prezent, Nicușor Dan ocupă funcția de primar general al Capitalei și a făcut cunoscută intenția de a candida în alegerile din acest an pentru același post.

„De ce nu v-ați căsătorit?”, „ Care este porecla care va deranjează cel mai tare?”, „De câte ori vi s-a oferit un plicu ș or cu bani?”, “Se descurcă mai bine decât dvs. un primar de sector?”, „Câți ani vor mai răbda de frig în case bucureștenii?”, „Ați exagerat cu promisiunile electorale?”, „Sunteți pregătit să părăsiți fotoliul de primar general?”, acestea au fost doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicușor Dan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

De ce nu s-a căsătorit Nicușor Dan?

Deși în anul 2016, Nicușor Dan anunțase că va avea loc o nuntă în familia sa, câțiva ani mai târziu, soția sa mărturisea în cadrul unui interviu faptul că cei doi nu s-au căsătorit, prin urmare nu există niciun fel de act oficial. Care a fost motivul din spatele acestui gest?

Citește și: „Au fost nenumărate”. Ce poreclă l-a deranjat cel mai tare pe Nicușor Dan? Primarul Capitalei a dezvăluit totul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Acea declarație a făcut-o presa, noi nu am declarat niciodată că lucrul ăsta se va întâmpla. Nu știu, e foarte bine așa cum suntem în momentul de față. Suntem bine cu copiii, totul e foarte bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul în care vom avea timp să reflectăm că alergăm pe lângă copii și pe lângă primărie, să ne gândim serios. Cu toate că în acest timp nu am reflectat, lucrurile merg foarte bine. Copiii sunt fericiți. Tot timpul am fost un om liber și responsabil. Am spus că da, respect foarte mult valorile tradiționale,” a fost declarația primarului Capitalei.

Ce fel de tată este Nicușor Dan?

În ceea ce privește familia sa, Nicușor Dan este un om discret, însă ne-a dezvăluit câteva detalii din relația cu cei doi copii ai săi.

Foarte, foarte bun. În anumite momente, cu autoritate, pentru că e important ca cel mic să știe că există anumite limite, dar de foarte multe ori, în jocul acestuia.

Cred că trebuie să-i dai copilului încredere, să nu-i spui că greșește, să-l iei în serios și să simtă că ești lângă el.

Încerc să compensez. Am confirmarea că ei se bucură foarte tare când mă văd. Îmi pare rău că nu am mai mult timp cu ei,” a spus Nicușor Dan.