De ce nu s-a întâlnit Dana Roba cu soțul agresor? „M-am eliberat de emoții” Ce s-a întâmplat la audieri

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 aug 2023, 14:42

Dana Roba și Daniel Balaciu

Sursa: Facebook

Dana Roba trebuia să aibă parte de o confruntare față în față cu fostul soț, însă acest lucru nu a mai fost posibil. Make-up artistul a dezvăluit motivul pentru care Daniel Balaciu nu s-a prezentat.

Dana Roba s-a prezentat la Parchet, vizibil emoționată, și cu teamă că va fi nevoită să stea în aceeași încăpere cu soțul agresor.

Fostul soț al Danei Roba nu a fost prezent la audiere

Daniel Balaciu nu s-a prezentat la Parchet pe motiv că se află în Capitală, acolo unde este supus unei expertize psihiatrice amănunțite, motiv pentru care Dana Roba a răsuflat ușurată și a scăpat de emoții.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Danei Roba „ Tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă” Minorele s-ar fi aflat în casă în momentul atacului

“Am emoții să mă întâlnesc cu el, pentru că mi se pare că mă întâlnesc cu un monstru. Nu îmi face plăcere să mă văd cu acest monstru, dar dacă așa spune legea și trebuie să mă duc la întâlnire mă duc. 

Eu sper să nu mi se facă rău, dar în cazul în care mi se face rău o să chem o ambulanță pentru că nu am voie să mă necăjesc, nu am voie să mă stresez.

Eu cred că Dumnezeu va pune îngerii lui cu mine și sper că o să fie bine”,   a declarat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul agresor „ Sunt aici pentru că fostul meu soț a vrut să mă omoare” De cine a fost însoțită Dana Roba la tribunal? VIDEO

În lipsa principalului suspect, Dana Roba a fost nevoită să dea o nouă declarație în care să povestească tot ce s-a întâmplat în momentul respectiv.

Dana Roba susține că socrii ei nu-i răspund la telefon

Aceasta a mărturisit că a încercat să i-a legătură cu foștii socri, însă nu răspunde nimeni la telefon. „Ce mai contează bunicii când mama este bine, este vie. Când ai o mamă ca Dana Roba, aia învie și din morți”, a spus Dana Roba, potrivit Știrile KanalD.

Citește și: La scurt timp după divorț, Cătălin Bordea și-a găsit o nouă „dragoste”. Acesta a vrut să le arate și fanilor săi ce îl face fericit acum

O nouă dată a fost stabilită în cursul săptămânii viitoare între Dana Roba și Daniel Balaciu, iar make-up artistul susține că va fi un moment extrem de dificil pentru ea. Dana susține că fostul soț încearcă să o contacteze, fiind sunată în fiecare zi cu număr privat de o persoană care nu spune nimic.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?