De ce nu se însoară Matteo. Artistul a făcut declarații, în exclusivitate, în emisiunea ”Teo Show”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 nov 2022, 15:56

De ce nu se însoară Matteo. Artistul a făcut declarații, în exclusivitate, în emisiunea ”Teo Show”

Sursa: Instagram

Matteo are o relație de aproximativ nouă ani cu Elena, dar, nici până acum, cei doi nu au ajuns în fața altarului, deși au un copil împreună, și nici nu o vor face. În cadrul emisiunii, artistul a spus care este motivul din spatele acestei decizii.

Matteo este foarte mândru de familia pe care a întemeiat-o, soția și fiica lui fiind cele mai mai comori ale sale. Soția lui se ocupă de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, în timp ce el este cel care întreține atmosfera de fiecare dată.

Ce meserie are Elena, partenera lui Matteo

„Elena, ea cântă, doar că nu public și nu când sunt eu de față.

Cântă doar în baie. Ea este în industria muzicală, ea este una din impresarii României. A avut foarte mulți artiști, recent, a avut și un festival foarte mare”, a povestit Matteo.

„Mai stau și pe acasă, sunt un om activ. Nu sunt de la 9 la 5, mă mai vede (n.r. fiica lui) noaptea, seara, lucrând, făcând un beat, făcând un artwork, vorbind la telefon.

Suntem niște părinți activi și, atunci, pentru ea, biroul e birou, dar nu îl asociază, cred, cu muncă”
, a mai dezvăluit acesta.

Citește și: Liviu Guță nu a fugit de muncă. Ce meserii a avut artistul, înainte de a urca pe scenă: „Am lucrat la vaci”

Matteo și Elena sunt împreună de aproape 9 ani

Matteo și Elena se apropie de aniversarea a nouă ani de relație, dar, chiar și așa, cei doi au decis că nu vor ajunge în fața altarului. Matteo susține că nu o hârtie îl va ține alături de familia lui, ci dragostea pentru cei dragi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Și iubirea și Elena (n.r. rămân neschimbate), cel puțin în ochii mei. Și, de când a venit Mia...nu, nu rămâne neschimbată, ba din contră. De când a venit Mia, e mai multă iubire. Cumva, noțiunea asta de familie, deja, când suntem trei, se schimbă iubirea, nu mai e iubirea aceea de adolescent, chiar dacă aveam 30+ când am făcut-o pe Mia.

Cumva, se schimbă în iubirea de familie. O vezi în profunzime, în viitor, devii mai altruist, gândești mai pentru colectiv, pentru familie.

Mă bucur de o reușită de-a Elenei, cum a fost, spre exemplu, acel festival care, realmente, a fost un real succes, m-am bucurat și pentru că Mia are o mamă puternică.

Mia o să aibă ce să învețe de la maică-sa și ne bucurăm împreună de reușitele Miei, spre exemplu, că a stat mai mult de patru zile la grădiniță, fără să răcească.

Nu (n.r. crede în căsătorie), îți spun sincer că nu. Nu cred și i-am explicat și Elenei că nu sunt cel care spune «nu», dar nu sunt nici cel pro căsătorie. Nu cred că îmi trebuie o hârtie să îmi spună că «Te iubesc» sau ceva.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui CRBL. „Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz...”

Dacă te iubesc, te iubesc și fără hârtia aia în brațe”, a mai povestit Matteo.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.