De ce NU trebuie să faci patul atunci când părăsești camera de hotel! Motivul, care te va surprinde, a fost dezvăluit chiar de o angajată din HORECA

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 nov 2022, 11:45

De ce nu e bine să faci patul când părăsești camera de hotel

Sursa: pexels.com/PixaBay

O angajată a unui hotel a dezvăluit de ce nu e bine să faci patul în camera de hotel atunci când te pregătești de check-out.

Chiar dacă majoritatea oamenilor obișnuiește să lase patul făcut în cameră la plecarea din hotel, acest lucru nu le ajută deloc pe cameriste, ci dimpotrivă.

O angajată a unui hotel a dezvăluit că acest obicei le îngreunează munca în loc să le-o facă mai ușoară.

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă.

Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit? Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a declarat o angajată a unui hotel, care se ocupă de curățenie, Susan, pentru The Mirror, potrivit a1.ro.

Aceeași angajată le-a recomandat clienților hotelurilor să nu bea din paharele pe care le găsesc în camera de hotel fiindcă, în general, acestea rămân neigienizate de la clienții anteriori.

„Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a subliniat angajata respectivă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simona Halep, investiție uriașă pe litoral! Tenismena din România ridică un hotel! Unde va fi amplasat și câți bani scoate din buzunar

De ce nu trebuie să faci patul atunci când părăsești camera de hotel!

Angajata respectivă a dezvăluit de ce un obicei împământenit, acela de a lăsa patul făcut când părăsești camera de hotel, e, de fapt, unul care nu numai că nu îi ajută, dar mai mult îi îngreunează pe angajații hotelului.

Din dorința de a arăta că sunt educați și că nu vor lăsa debandadă în camera de hotel după ce își încheie sejurul, mulți oameni aleg să facă și patul înainte de check-out.

Citeste si: Tragedie în Capitală: Tânăr găsit mort lângă fostul hotel Intercontinental! S-ar fi aruncat de la etajul 20!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.