De ce nu vrea mama Bellei Santiago să vină în Romania! De ani de zile, cântăreața se chinuie să își aducă părintele în Romania

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 ian 2023, 01:40

De ce mama Bellei Santiago nu vrea sa vina in Romania

Sursa: Instagram

Bella Santiago, filipineza care a uimit cu vocea ei publicul și jurații de la fiecare concurs de talente, a povestit câteva crâmpeie din viață ei.

Bella Santiago, frumoasa filipineza care a făcut senzație pe scena de la Bravo, ai stil! Celebrities unde a ajuns până în Marea Finala, a dezvăluit faptul că mulți ani la rand, copil fiind, a muncit pentru a avea o casa și pentru a avea grija de mama ei care a rămas singura după moartea tatălui cântăreței, a vorbit artista pentru wownews. Artista a dezvăluit faptul și-ar fi dorit nespus că mama să îi fie alaturi în Romania și desi a încercat câțiva ani la rand, acum Bella s-a resemnat pentru că părintele sau nu vrea să își părăsească

tara natala.

Citeste si: Viviana Sposub, surpriză culinară pentru colegii de la ”Dimineața cu noi”! Ce preparat le-a pregătit frumoasa prezentatoare: ”Meseria se fură” Bursucu a rămas fără cuvinte

De ce mama Bellei Santiago nu vrea sa vina in Romania

  "Mama nu vrea să vina în Romania pentru că a zis că aici este mai frig și s-a învățat acolo cu clima.

Am vorbit cu oamenii apropiați să o ajute să îi refacem certificatul de naștere pentru că vreau să fie alaturi de mine aici. Mi-a zis că vine aici în vacanta, dar pleacă înapoi în Filipine. Eu o să o țin aici nu îi mai dau voie să plece. Mă gândesc mereu la ea la ce mănâncă. E problema cu apa acolo. Acolo trebuie să se scoale la 2 noaptea să spele.
Ea se trezește la 12 și apoi nu mai poate dormi apoi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu apreciez tot aici, de la cele mai mici chestii. Eu ofer și sunt o fata care a crescut în condiții foarte grele, am muncit de copil. Am vrut să am lucruri pe care nu le-am a avut de mica.

De fiecare data când cant, mi-e rușine, pentru mine nu stiu daca sunt frumoasa și daca am cântat bine. Eu nu vreau să mi-o iau în cap. Eu am rămas în suflet că nu sunt așa. M-a ajutat să rămân cu picioarele pe pământ. 

Citeste si: Planul pus la cale în afara filmărilor de la Casa Iubirii. Cine ar fi trebuit să fie, de fapt, concurenta eliminată și de ce a ajuns Bianca Mitroi în locul ei

Bella si fiica ei isi impart hainele

Fiica mea este de doi ani în Romania. Învață foarte bine. Este la o scoală de stat și îi place foarte mult. Oamenii cred că este sora mea, nu fiica mea. Are 10 ani. Este aproape cât mine de înalta. Împărțim hainele acum. Noi vorbim că prietenele. Îmi place că e foarte matura. Îmi da și sfaturi.

Mă uitam la ea, Doamne fereste, a dezvăluit Bella Satiago pentru wownews.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.