De ce nu vrea Roxana Vancea să facă petrecerea de nuntă! „Nu sunt genul” Vedeta și Dragoș Paiu s-au cununat religios, însă nu au avut petrecere de nuntă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 mar 2024, 14:42

De ce nu vrea Roxana Vancea să facă petrecerea de nuntă! „Nu sunt genul” Vedeta și Dragoș Paiu s-au cununat religios

Sursa: Roxana Vancea Instagram

Roxana Vancea a dezvăluit recent motivul pentru care nu dorește să organizeze o petrecere de nuntă uriașă alături de soțul ei, Dragoș Paiu, chiar și după cununia religioasă.

În timp ce mulți dintre fanii săi se întrebau când va avea loc acest eveniment grandios, vedeta a clarificat lucrurile într-un interviu acordat WOWbiz.

Motivul pentru care Roxana Vancea nu vrea petrecere de nuntă 

Roxana Vancea, o femeie extrem de apreciată în mediul online și cunoscută pentru aparițiile sale incendiare ca prezentatoare TV, a vorbit deschis despre nunta sa alături de Dragoș Paiu.

Ea a descris evenimentul de la biserică ca fiind exact așa cum și-au dorit, plin de semnificație și încărcat de emoții pozitive. Momentul cununiei religioase a fost cu adevărat special pentru ea și pentru soțul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, când vine vorba despre organizarea unei petreceri de nuntă în stil mare, Vancea și soțul ei au luat o decizie împreună. Aceștia au optat să nu facă acest pas și au preferat să sărbătorească într-un mod mai intim și personal. Motivul din spatele acestei alegeri se datorează, în mare parte, dorinței lor de a se concentra pe aspectele mai esențiale ale vieții lor și de a-și dedica timpul și energia altor priorități.

Citește și: Cât de bine arată Roxana Vancea! Vedeta a probat mai multe rochii de mireasă, iar fanii au rămas impresionați: „Îți stă bine în orice”

„Nu avem în plan să facem nunta. Asta a fost, doar cununia religioasă și petrecerea de după cu familia și 2-3 apropiați de-ai mei și de-ai lui. A fost ce ne-am dorit amândoi.

Nici eu, nici el nu suntem genul cu petreceri, tămbălău. A fost mai mult decât bine ce am ales noi, am avut oamenii pe care ni i-am dorit alături și a fost perfect”, a precizat Roxana Vancea pentru WOWbiz.

De ce au amânat Roxana Vancea și Dragoș Paiu cununia religioasă

În ceea ce privește cununia religioasă, Roxana Vancea a mărturisit că nu era în plan să o organizeze atât de târziu, însă lucrurile nu s-au aliniat în favoarea celor doi. 

„Mă simt foarte bine, pentru că noi ne-am dorit de la început să facem treaba asta. Când am avut cununia civilă, ne-am dorit foarte mult și cununia religioasă, doar că a început pandemia și a trebuit să renunțăm la idee. Amândoi suntem foarte credincioși, mergem mereu la biserică, ducem copiii la împărtășit. Conta pentru noi foarte mult să facem treaba asta. S-au întâmplat evenimente unul după altul, ba pandemia, apoi am rămas însărcinată, gravidă iar, copil mic, colici, toate cele și până la urmă când am scăpat de toate am zis hai s-o facem

că nu ne doream să trăim în păcat,” a mai spus aceasta.