De ce poartă Răzvan Lucescu un fes negru la toate meciurile. I-a fost dăruit de soție, dar altul este motivul pentru care nu se desparte de el

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 ian 2022, 07:03

Răzvan Lucescu, un antrenor superstițios 

Sursa: instagram Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu este superstițios, lucru pe care puține persoane îl știu despre el. Ce lucruri îi aduc noroc în cadrul meciurilor și de ce nu renunță la fesul negru?

Răzvan Lucescu este un antrenor de fotbal care ia în calcul orice detaliu care l-ar putea ajuta să obțină victoria, acesta fiind motivul pentru care a ajuns să creadă în superstiții. Antrenorul de fotbal nu se ferește să spună că este un om superstițios, dezvăluind o serie de lucruri care i-au dat o energie bună și care l-au ajutat să iasă învingător în fața adversarilor. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Răzvan Lucescu a dezvăluit ce anume îl leagă de fesul negru la care nu renunță niciodată.

Ce superstiții are Răzvan Lucescu? Adevărul despre fesul negru pe care îl poartă la meciuri

Mai întâi a fost fesul gri, iar acum, Răzvan Lucescu nu se desparte niciodată de fesul negru. Indiferent dacă afară este ger sau, din contră, temperaturile sunt ridicate, antrenorul de fotbal nu renunță la fesul său, dezvăluind că acesta este un talisman norocos. Răzvan Lucescu a dezvăluit că, în trecut, purta un fes gri care i-a adus nenumărate victorii, dar pe care l-a dăruit unei fane.

Ulterior, soția i-a făcut cadou un fes negru, iar acesta din urmă s-a dovedit la fel de norocos, având în vedere că l-a purtat la 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa pe care o antrenează.

Răzvan Lucescu a recunoscut că este un antrenor superstițios și că se întâmplă să mai țină cont de anumite detalii care nu au nicio legătură cu logica, dar despre care crede că atrag norocul.

Antrenorul nu s-a ferit să spună că, în anumite situații, pentru a obține victoria este nevoie și de un strop de noroc, nu doar de tactică și foarte multă pregătire.

Citeste si: Răzvan Lucescu, dărâmat de propriul jucător! Cum s-a putut petrece totul! Imagini virale VIDEO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fesul acesta gri (n.r cel pe care îl purta la meciuri) și-a schimbat culoarea, acum este un fes negru. Ultimele 5 jocuri, care înseamnă 5 victorii, sunt cu acest fes negru care mi-a fost dăruit de soția mea. Cel gri era de la mama, dar după finala din 2019, când am realizat eventul, în aeroport, era luna mai, îl aveam în geamantan. Nu l-am purtat, dar era cu mine acolo, să îmi poarte noroc.

L-am dat unei copile de 11 ani, părinții ei au venit și mi-au cerut o amintire și, euforic fiind, l-am dat. Astea sunt și povești, ne agățăm de ele pentru că fotbalul înseamnă și foarte mult imprevizibil. Încerci să faci absolut totul să te convingi pe tine că ai făcut totul ca rezultatul să fie bun și atunci te gândești la cum ai pregătit meciul, la cum ai discutat, ce ai transmis grupului, absolut toate detaliile care țin de un meci și te gândești și la partea cealaltă, care nu mai ține de logică, ce te poate ajuta.
Am luat fesul ăsta că la meciul trecut l-am avut și mi-a purtat noroc, am câștigat meciul. Atunci, câștigând de mai multe ori, te legi de acel obiect ca și cum de el depinde rezultatul meciului, dar, în final, superstiția este doar pentru presă”,
a spus Răzvan Lucescu în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De-a lungul carierei în fotbal, Răzvan Lucescu a observat că obținea mai ușor victorii dacă se îmbrăca într-un anumit fel sau dacă întârzia fix 10 minute la conferința de presă, lucruri de care a ținut cont ulterior, transformându-le în adevărate superstiții. 

Citeste si: Ce familie frumoasă are Răzvan Lucescu! Cum arată copiii și nepoții antrenorului

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.