De ce refuză Magdalena Chihaia să poarte numele de „Maxer”? Iubita lui Dinu Maxer a dat cărțile pe față: „Aș fi confundată”

Autor: Laura Macovei

De ce refuză Magdalena Chihaia să poarte numele de „Maxer”? Iubita lui Dinu Maxer a dat cărțile pe față: „Aș fi confundată”

Sursa: Magdalena Chihaia Facebook

Magdalena Chihaia a intrat în viața lui Dinu Maxer și l-a făcut mai fericit ca niciodată. Cei doi formează deja un cuplu de 8 luni, iar relația lor pare să fie din ce în ce mai puternică.

După divorțul de Deea Maxer, Dinu și-a refăcut viața și a găsit din nou fericirea în brațele frumoasei artiste, Magdalena Chihaia. Cei doi petrec tot timpul împreună și sunt extrem de activi și pe rețelele sociale, unde se postează aproape zilnic.

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, planuri de nuntă?

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc de aniversarea primului an de relație, iar Magdalena ia deja în calcul o posibilă căsătorie.

În acest context însă, bruneta a dezvăluit că nu ar fi de acord să ia numele iubitului său, motivul fiind chiar fosta lui soție, Deea.

Citește și: „Dacă îți dorești să ai succes...” Deea Maxer a dat lovitura în afaceri! Cu ce se ocupă fosta soție a lui Dinu Maxer

„Nu aș vrea să mă cheme Maxer, pentru că aș fi confundată cu Deea.

I-am zis și lui Dinu, prefer să rămân Chihaia. Fiecare e pe treaba ei. Plus că sunt actriță, Magdalena Chihaia deja e un nume. Pe Deea am cunoscut-o anul trecut, ne-am întâlnit de două ori, e ok. Nu suntem nici prietene, doar „bună”, „ce faci”, atât. Vorbim cuviincios, politicos și cam atât, e limita aia de respect.

Eu o respect că e mama copiilor lui Dinu și probabil și ea pe mine că sunt iubita lui Dinu.

Eu țin foarte tare la copii, iar Andreas pentru mine este mai mult decât cel mai bun prieten”, a declarat Magdalena Chihaia, la emisiunea „Bărbați vs Femei”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Magdalena Chihaia, adevărul despre relația cu Dinu Maxer. Cum s-au cunoscut cei doi

După 8 luni de relație, cei doi au format o legătură extrem de puternică și trăiesc la intensitate maximă sentimentele apărute de când s-au cunoscut.

Pe Dinu și Magdalena i-a adus împreună pasiunea pentru dans. Cei doi au fost inițial prieteni, însă au decis să treacă la pasul următor.

Magdalena a dezvăluit că era reticentă la început în ceea ce-l privește pe Dinu Maxer.

Citește și: Dinu Maxer, atacat de fostul socru! Ce a declarat tatăl Deei l-a lăsat fără cuvinte pe artist: „M-am săturat să fie luată în bătaie de joc Deea”

Când mergi în vacanță totul este minunat, totul este superb. În momentul în care te-ai urcat în avion, revii la viața cotidiană.

Nu știam dacă vorbește cu cineva, dacă nu vorbește. Nu știam dacă își dorește ceva serios cu mine, dacă a fost doar o escapadă. Prietenia noastră agăța de acel zbor ”, a mărturisit Magdalena Chihaia, în cadrul emisiunii „ Online Story by Cornelia Ionescu ”.