De ce s-a certat Ramona Lazuran cu soacra: "Totul a plecat de la banii mei"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

Fostul manechin Ramona Lazuran a venit in platoul emsiunii "WOWbiz" si a incercat sa explice de ce a plecat in toiul noptii de acasa.

"Probabil foarte multe femei care locuiesc cu parintiii sotului meu se afla acum situatia lor. Nicio sotie fericita nu pleaca noaptea de acasa cu copilul. Am  avut o problema sufleteasca destul de buna, eram intr-o situatie extraordinar de trista de a face rezervare unui prieten care avea un eveniment foarte important", a spus Ramona Lazuran.

 

Aceasta a continuat discutia explicand cat se poate de diplomat plecarea ei de acasa: "Nimeni in aceasta viata nu m-a ajutat gratuit.

Cand stii ca faci doar bine oamenilor si stii ca esti un om deschis si dornic de a pastra linistea in familie si esti jignit. Mi-a zis ca sunt bolnava psihic. Cum este sa iti cresti copilul fara bona sau orice ajutor din partea cuiva. Ea statea cu copilul atunci cand o rugam noi sa stea cu cea mica pentru ca suntem tineri si mergeam la un film. Direct nu mi-a reprosat ca stau in casa ei, dar am auzit asta". 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Totul a plecat de la banii mei", a marturisit in final Raluca.