De ce s-a despărțit Jador de Oana Ciocan: „Am încercat să facem și un copil”. Adevărul din spatele despărțirii care a șocat showbiz-ul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 iul 2024, 20:04

Jador, în noua emisiune „În Jacuzzi”. Artistul vorbește despre despărțirea de Oana Ciocan

Sursa: Captură YouTube

Într-o nouă emisiune incendiară, Jador discută cu prietenul său, Bogdan Mocanu, despre subiecte aprinse din showbiz-ul românesc, dar pregătesc și joculețe menite să distreze urmăritorii.

În primul episod al emisiunii „În Jacuzzi”, Bogdan Mocanu o aduce în discuție pe fosta iubită a lui Jador, Oana Ciocan. Artistul nu prea vrea să adâncească și mai tare cuțitul în rană, astfel că e scurt și la obiect. Acesta e de părere că, dacă exista într-adevăr iubire, cei doi ar mai fi fost împreună.

Citește și: Răspunsul lui Jador pentru Ilinca Vandici, după despărțirea de Oana: “Un bărbat are grijă de familia lui”

Jador și Oana Ciocan își doreau un copil

La începutul emisiunii, Bogdan o aduce în discuție pe fosta iubită a lui Jador, Oana Ciocan. Cei doi s-au despărțit după câteva luni de relație, deși totul părea să decurgă ca pe roate.

Jador a mărturisit că cel mai probabil nu a fost o iubire adevărată, în caz contrat aceștia fiind și acum împreună. De asemenea, artistul a precizat că el și Oana își doreau un copil, dar se pare că nu a fost să fie.

Bogdan: Ce face Oana, Jador?

Jador: Nu-mi pune întrebări din astea. Dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Eu am viața mea, ea are viața ei. C hiar am încercat să facem și un copil.

Bogdan: Chiar ați încercat?

Jador: Era o dată în care trebuia să facem.

Bogdan: Ți-a rămas gândul la vreo fostă, în mod special?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Jador: La toate. Cumva le iubesc pe toate. Întotdeauna eu m-am despărțit de toate femeile cu care am fost. Dar dumneavoastră, aveți vreo relație, ceva?

Bogdan: Am cunoscut o fată. E brunetă, drăguță, de treabă, de casă.

Jador: Foarte frumos.

SMASH sau PASS cu Jador și Bogdan Mocanu

În afară de subiectele serioase abordate de cei doi, joculețele menite să distreze urmăritorii sunt la ordinea zilei. De data aceasta, cei doi au ales SMASH ori PASS cu vedete din România.

Bogdan: Andreea Bălan.

Citește și: Sora lui Jador îl dă de gol pe artist! „El a ales” Cum se înțelege, de fapt, fratele ei cu Oana Ciocan

Jador: Pass.

Bogdan: Andreea Bostănică.

Emisiunea „În jacuzzi” cu Bogdan Mocanu va putea fi vizionată mâine, la 19.00, pe canalul de YouTube WOWnews.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.