De ce s-a imbracat Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei in rochie de mireasa in Marea Finala. GESTUL neasteptat al lui Codrut

Autor: Alice Popescu
Alexandra s-a imbracat in rochie de mireasa in Marea Finala Puterea dragostei

Alexandra, castigatoarea sezonului 3 Puterea dragostei a ales o tinuta mai putin obisnuita pentru Marea Finala si anume o rochie de mireasa.

Alexandra, castigatoarea sezonului 3 "Puterea dragostei" s-a imbracat in rochie de mireasa in Finala reality-show-ului matrimonial spre deosebire de celelalte concurente care au purtat tinute de Gala. Concurenta a si motivat decizia pe care a luat-o si totul, se pare ca il priveste pe partenerul ei din emsiune, Codrut. Alexandra a recunoscut ca spera sa fie ceruta de sotie in Finala sezonului 3 "Puterea dragostei", insa nu s-a intamplat deloc asa cum si-a dorit.

Ce a motivat Codrut atunci cand nu a vrut sa ii ofere inelul mult visat?

Finala Puterea dragostei sezonul 3. Motivul pentru care Alexandra a imbracat rochia de mireasa

Cristina Mihaela: „Tu ai venit încă din prima zi a competiției cu rochia de mireasă la tine”

Alexandra: „Eu v-am spus și uitati-mă îmbrăcată în finală cu rochia de mireasă!”. 

Codruț: „Cu rochia de mireasă am decis să nu ne grăbim, pentru că avem tot timpul din lume. Eu sunt un ginere mai modern”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenti! Cine este concurentul-surpriza din sezonul 4 Puterea dragostei

Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Codrut nu vrea sa auda de casatorie

Cristina Mihaela: „S știi că m-ai dezamăgit! Alexandra mi-a zis: Eu sunt pregătită să mă căsătoresc! A rezolvat și cu buletinul.  Ți-e teamă de căsătorie”.

Alexandra formeaza un cuplu foarte sudat cu Codrut, insa nu a castigat sezonul 3 "Puterea dragostei" alaturi de el asa cum se astepta, ci alaturi de Marinescu caruia i-a spus imediat dupa Marea Finala ca nu merita ca el sa castige, ci Codrut ar fi trebuit sa fie in locul lui.

Citeste si: ANUNTUL facut de Maria si Marinescu despre relatia lor in Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 3

Adevărul o să iasă la iveală în curând. Îi cunosc fiecare minciună. Uitati-vă puțin la diferență față de cum a intrat în casă. Eu am petrecut timp afară și cu el, în Dominicană. Nu am cum să stau lângă niște persoane pe care eu nu le consider reale.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.