De ce s-a rupt prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica?

Editor Web: Elena Padure
Adevarul despre prietenia dintre Biancai Comanici si Plusica

Bianca Comănici şi Pluşica s-au distanţat una de alta după ieşirea Biancăi din competiţie.

Bianca Comănici şi Pluşica au legat o prietenie foarte strânsă în casa Puterea Dragostei însă de la ieşirea Biancăi din competiţie, relaţia dintre cele două a devenit din ce în ce mai rece.

Adevărul despre prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica

Pluşica a explicat motivul pentru care între ea şi Bianca nu mai există o prietenia apropiată, după revenirea din Turcia.



Raluca Marina (Pluşica) a susţinut că nu a existat o ceartă propriu-zisă între ea şi Bianca Comănici, dar totuşi în prezent nu păstrează o legătură strânsă.

Fostele concurente de la Puterea Dragostei locuiesc amândouă în capitală, dar nu s-au vizitat niciodată. Pluşica a spus că relaţia lor s-a răcit considerabil pentru că fiecare dintre ele a ales un drum diferit în viaţă.

„Nu pot spune că suntem certate, dar nu păstrăm atât de strânsă legătura. De vorbit mai vorbim, eu oricum o apreciez foarte mult și prietenia pe care o aveam o cred ca una specială. Niciuna nu a făcut niciun pas spre cealaltă, nu ne-am reapropiat. Așa că am lăsat-o așa amândouă, poate și pentru că avem stiluri de viață diferite. Stăm în București amândouă, dar destul de departe una de cealaltă”, a dezvăluit Plușica de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pluşica s-a transformat complet după participarea la emisiunea matrimonială de la Kanal D. Ea a ales un alt stil de viaţă şi o carieră ca model de videochat.

În prezent are o relaţie stabilă şi a slăbit 13 kilograme. 

Citeste si: Plușica, momentul adevărului! Ce a spus despre Bianca Comănici

Fosta concurentă a încercat să fie din ce în ce mai discretă cu viața sa personală, după dezamăgirile pe care le-a trăit în timpul competiţiei la Puterea dragostei.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei! Cristian Comănici, în război cu Nicos: "Sunt 10 fete în casă și 11 nu te plac!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.