De ce s-au căsătorit civil Larisa Iordache și Cristian Chiriță pe 8 iunie 2024? Semnificația din spatele acestei cifre

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 iun 2024, 08:46
Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit
Sursa: Facebook Larisa Iordache

La data de 8 iunie 2024, Larisa Iordache și Cristian Chiriță au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit civil într-un cadru de vis.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță și-au unit destinele la data de 8 iunie 2024, într-un cadru deosebit, după doar 6 luni de la cerea în căsătorie pe care a făcut-o jucătorul de tenis. Acesta a decis că vrea să își petreacă restul vieții alături de celebra gimnastă, iar în prima zi a anului 2024, acesta s-a așezat într-un genunchi, punându-i marea întrebare la care a primit răspunsul așteptat.

Iată de ce a avut loc cununia la data de 8 iunie. 

De ce s-au căsătorit civil Larisa Iordache și Cristian Chiriță pe 8 iunie 2024

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au o frumoasă poveste de dragoste, deși între cei doi este o diferență de vârstă de patru ani. Acest aspect ar putea să fie o problemă, însă cei doi au învățat să folosească diferența de vârstă în avantajul lor și să se bucure de ce pot învăța unul de la celălalt.

În prima zi a anului 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către Cristian Chiriță, iar după cinci luni de logodnă, aceștia au decis să oficializeze relația și să organizeze ceremonia civilă.

Inițial, ceremonia civilă trebuia organizată la data de 1 iunie, fiind ziua în care cei doi s-au cunoscut, însă cei doi au avut diferite competiții, astfel încât au trebuit să amâne evenimentul pentru data de 8 iunie, dată căreia cei doi i-au găsit o semnificație aparte, mai exact iubirea infinită pe care și-o poartă.

Noi am vrut să facem de 1 iunie cununia civilă pentru că, în momentul în care eu și Cristian ne-am cunoscut,  eram doi copii. Încă mai suntem copii pentru că ne dezvoltăm și creștem împreună. Am zis că pe 1 iunie ar fi frumos pentru că doi copii își iau viață în mână și fac lucruri de oameni mari. De 1 iunie nu s-a nimerit, am avut amândoi competiții.

El a ales data de 8 iunie. I s-a părut că cifra 8, pusă orizontal, simbolizează infinitul. Semnifică iubirea noastră infinită unul față de altul. În majoritatea situațiilor nu prea avem limite referitor la ceea ce gândim. Dacă ne facem un plan rezolvăm tot ce ne-am propus. Luna iunie este luna iubirii pentru nunți, cununii, așa am auzit” , a declarat Larisa Iordache pentru fanatik.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Unde s-au căsătorit Larisa Iordache și Cristian Chiriță?

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au cununat civil la data de 8 iunie 2024, înconjurați de prieteni și familie, în jur de 130 de persoane, într-un cadru de vis.

Cei doi îndrăgostiți au decis ca evenimentul important din viața lor să aibă loc într-un cadru incredibil, mai ales pe malul lacului Snagov. Larisa Iordache și Cristian Chiriță și-au făcut apariția la cununia civilă în barcă albă, care a făcut parte din întregul peisaj superb în nuanțe de alb.

Pentru acest eveniment, Larisa Iordache a decis să poarte o rochie scurtă, albă, plină de pietricele, ce a fost realizată într-un atelier din Oradea. Cu toate acestea, gimnasta a avut emoții în privirea ținutei sale, deoarece nu își dorea să fie rochia prea încărcată pentru un astfel de eveniment.

Citește și: Cu cine s-a cuplat Larisa Iordache! „Asta mi-a plăcut foarte tare la el”. Sportiva a spus totul

"Mi-am dorit să mă simt bine și să fiu ok. Într-adevăr, este strălucitoare și are foarte multe detalii extraordinar de frumoase, însă o să vedeți mâine.(...) Am fost și eu un pic stresată din cauza rochiei, pentru că este foarte spectaculoasă din punctul meu de vedere și credeam că e prea mult, însă am stat să mă gândesc și mi se potrivește extraordinar de bine. Mă simt foarte bine în ea și cu siguranță este rochița pe care mi-o doream.", a declarat fosta gimnastă, potrivit spynews.ro.