De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 sep 2024, 21:01

Patrick și Nona, doi dintre protagoniștii emisiunii „Casa Iubirii” sezonul 2, au avut o relație intensă și foarte apreciată de fani

Sursa: Instagram

Patrick și Nona au format unul din cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din emisiunea Casa Iubirii. Deși părea promițătoare și de lungă durată, legătura dintre ei s-a destrămat, iar de atunci fiecare a încercat să își refacă viața.

Patrick și Nona, doi dintre protagoniștii emisiunii „Casa Iubirii” sezonul 2, au avut o relație intensă și foarte apreciată de fani. Deși la început au părut un cuplu promițător, relația lor a întâmpinat numeroase dificultăți și a rezultat într-o despărțire dramatică. Patrick a fost cel care a decis să pună capăt.

Citește și: Nona de la “Casa iubirii” a făcut anunțul despre sarcină. Fosta concurentă le-a dat peste nas celor care au criticat-o: „Are cine să-mi dea o cană cu apă la bătrânețe”

Adevărul motiv pentru care Nona și Patrick și-au spus adio

După eliminarea lui Patrick din emisiune, acesta a ales să o urmeze pe Nona în Republica Moldova, unde părea că relația lor merge bine. Cei doi au împărtășit cu fanii momente romantice din vacanța lor în Turcia, unde păreau mai fericiți ca niciodată.

În timpul relației lor, Nona și Patrick au avut momente tensionate, iar neînțelegerile dintre ei au crescut treptat.

În final, au decis să se despartă, despărțirea fiind inițiată de Patrick, care a declarat că nu mai vede un viitor împreună și că nu voia să continue să se învârtă în jurul aceleiași situații problematice. Nona a fost profund afectată de această decizie și chiar a izbucnit în lacrimi când au discutat despre sfârșitul relației lor.

Ea și-a exprimat regretul și durerea față de finalul brusc al poveștii lor de dragoste.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

După concediu, simțeam nevoia să mă duc acasă, în Timișoara, și am spus că îmi doresc să plec acasă la Timișoara.

Și de acolo a început toată discuția care a dus spre despărțirea noastră, să spunem așa. Ea s-a întors spre mine, mi-a dat o privire prin care eu am înțeles ca nu a înțeles de ce îmi doresc la Timișoara și acolo am zis că e momentul să sparg gheața și să nu ne mai învârtim în jurul cozii”, a mărturisit la acea vreme Patrick, fostul concurent de la „Casa iubirii”.

De asemenea, concurentul a vorbit și despre diferența de vârstă dintre ei și de faptul că el la 23 de ani nu este încă pregătit de o familie și nu ar vrea să o țină pe Nona pe loc. Despărțirea dintre ei a fost una dureroasă, iar Patrick a avut lacrimi în ochi atunci când a vorbit de fosta sa iubită.

„Din păcate, probabil, diferența asta de vârsta și-a spus cuvântul.

Eu la 23 de ani sunt atras de Nona, țin foarte mult la Nona, dar nu caut neapărat să-mi întemeiez o familie, nici într-o lună, nici în șase, nici într-un an, nici în doi. Nu caut să mă apropii la modul ăsta de căsătorie, de chestii de genul ăsta. Nonei i-a picat foarte greu această chestie”, a mai spus atunci concurentul.

Bianca Giurcă ar putea să îi fure inima lui Patrick

Deși de când s-a despărțit de Nona, Patrick nu s-a putut atașa de o altă fată, în ciuda încercărilor sale, se pare că Bianca ar putea fi cea care are permis la inima sa. Bianca Giurcă pare să-i fi stârnit interesul concurentului, iar acesta se poartă natural și tandru în prezența acesteia.

Sentimentele de atașare și apropiere sunt reciproce, deoarece Bianca și-a exprimat interesul față de o cunoaștere cu Patrick încă de la intrarea acesteia în emisiune.

Deși mai multe concurente au încercat să îi fure atenția lui Patrick, concurentul a reușit să se deschidă doar în fața Biancăi. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi în sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”.