De ce s-au despărțit Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities și tatăl copilului ei. Care a fost motivul despărțirii?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2022, 23:25

Nicoleta Dragne, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Nicoleta Dragne este cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Viața ei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă și tot atunci s-a produs și ruptura de tatăl copilului ei. Care a fost motivul pentru care Nicoleta Dragne s-a despărțit de fostul iubit?

Nicoleta Dragne a ajuns în atenția publicului după ce a făcut parte dintr-un show de televiziune, iar acum, vedeta este din nou în lumina reflectoarelor, aceasta fiind cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul cu numărul 7. Ce s-a întâmplat în viața Nicoletei Dragne după ce a devenit mamă și de ce s-a despărțit de tatăl copilului ei?

Motivul pentru care Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities și tatăl copilului ei și-au spus adio. De ce s-au despărțit?

Nicoleta Dragne a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că este însărcinată. Vedeta de televiziune a devenit mamă pentru prima oară, moment care i-a schimbat în mod radical viața. Deși părea că are o relație perfectă cu tatăl copilului ei, Bruno Vlad, în realitate se pare că lucrurile nu erau tocmai roz. Dacă o perioadă a preferat să nu vorbească despre acest subiect, ulterior, Nicoleta Dragne a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei.

În presă existau deja speculații în legăură cu acest subiect, iar în cele din urmă, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a anunțat că ea și tatăl copilului ei nu mai formează un cuplu din luna ianuarie a anului 2021, dar că au rămas în relații bune.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat de înțeles că depresia postnatală, dar și schimbările prin care a trecut după ce a născut au fost printre motivele care au dus la separarea de fostul ei iubit.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a sugerat că tatăl copilului nu a înțeles-o, s-au îndepărtat unul de celălalt și astfel s-a produs ruptura.

”Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă. Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc.

Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici”,  a dezvăluit Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, potrivit cancan.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Nicoleta Dragne in urma cu 10 ani si ce operatii estetice are. Sexy concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a aratat toate pozele cu ea fara nicio rusine

Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Nicoleta Dragne a acceptat provocarea de a intra în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, aceasta fiind cea mai nouă concurentă, după eliminarea lui Carmen Negoiță.

Nicoleta Dragne nu se află pentru prima oară în platoul unei emisiuni de televiziune. Aceasta a fost parte în trecut dintr-un reality show de succes și este obișnuită cu camerele de filmat, dar și cu aparițiile televizate.

Nicoleta Dragne, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, este pasionată de modă, acesta fiind principalul motiv pentru care a decis să intre în cursa pentru titlul de „Cea mai stilată Celebritate din România”. Nicoleta Dragne își dorește să iasă din zona de confort și să încerce lucruri noi prin intermediul cărora să îi impresioneze pe jurați.

“Pentru mine, participarea la Bravo, ai stil! Celebrities este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”,  spune Nicoleta Dragne. 

Nicoleta Dragne este una dintre cele mai sexy apariții din showbizul autohton. După ce a devenit mama unui băiețel, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a reușit să revină rapid la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, lucru care îi permite să îmbrace cele mai îndrăznețe ținute. 

Citeste si: Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care i-a lasat masca pe jurati: "Nimeni nu a facut asta in niciun sezon!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.