De ce s-au luat la bătaie două familii la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Atmosfera magică a fost acoperită de țipetele îngrozite ale copiilor

Author: Lavinia Medrea

Atmosfera magică a fost acoperită de țipetele îngrozite ale copiilor

Sursa: Twitter Iulian Alex

Un incident traumatizant a avut loc în Târgul de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Două familii s-au luat la pumni și picioare în fața copiilor, care urlau și priveau îngroziți ce fac părinții lor.

Ideea de a face totul pentru copii a fost dusă la extrem de către două familii. Oamenii s-au luat la bătaie în Târgul de Crăciun din Piața Constituției, dându-și pumni și picioare sub privirile speriate ale micuților.

Motivul pentru care două familii s-au luat la bătaie în Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Tot conflictul a pornit din cauza faptului că una dintre familii a încercat să îşi urce copilul în carusel fără să mai țină cont că există o coadă la care se așteaptă.

Jandarmii au reușit să-i despartă și să oprească bătaia care a avut loc din cauza lipsei de răbdare și a emoțiilor extreme.

Citește și: Bătrânul care a bătut un polițist a murit în închisoare. Omul legii a rămas cu sechele în urma loviturii încasate

Copiii au țipat îngroziți în timp ce-și priveau familiile încasând și dând pumni și picioare, dar urletele acestora nu i-au oprit pe adulți să pună stop la bătaie. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

S-a întocmit penal pentru lovire şi alte violenţe pe numele membrilor din cele două familii

„Copiii... că au intrat în faţă unii la alţii. Vor doi copii pe aceeaşi girafă, îţi dau un exemplu, ei dacă sunt nebuni. Eu am văzut că s-au luat la bătaie, am oprit caruselul şi le-am spus părinţilor să-şi ia copiii.

Şi-au dat nişte pumni,  săracii... şi femeile alea s-au luat la bătaie”,  a declarat un angajat.

Citește și: Un tânăr de doar 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap de la un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Tragedia a avut loc în Constanța

Membrii celor două familii și-au dat pumni și picioare sub privirile îngrozite ale celor mici, până când au fost opriți de jandarmi.

Deși n-au vrut să depună plângere în fața poliției, sunt cercetați pentru deranjarea ordinii şi liniștii publice.

De asemenea, s-a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Pe lângă faptul că adulții vor răspunde legat pentru faptele lor, conflictul a dus și la traume pentru copiii care au fost de față. 

„Dacă tatăl meu atunci când are o nemulţumire sau este furios se simte îndreptăţit să urle sau să dea cu pumnul asta validează un astfel de comportament, prin urmare ce voi învăţa este că atunci când sunt eu într-o astfel de situaţie

să mă simt îndreptăţit să-l lovesc pe celălalt”, a explicat Olivia Petre, trainer în gestionarea conflictelor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.