De ce să alegeți un generator electric de închiriat?

Author: B.M.
Actualizat: 19 nov 2020, 02:45

Exisă momente și locații în care, pentru a dispune de tensiunea dorită sau de o sursă de energie electrică este nevoie de un generator electric.

Motivele sunt diverse, printre care: lipsa rețelei în zonă, inexistența temporară a unui contract de furnizare, o rețea cu probleme, care conduce la întreruperi repetate și de durată, anumite domenii de activitate în care lipsa electricității, chiar și pentru mici perioade de tip, poate provoca mari probleme.

În fiecare caz în parte în funcție de buget sau de nevoi se poate achiziționa un generator electric sau se poate recurge la închirierea unuia pentru perioada în care este necesar. Orice persoană și orice instituție trebuie să-și facă bine calculele pentru a lua cea mai bună decizie.

În cazul în care cea mai rentabilă și eficientă variantă  se dovedește a fi cea a închirierii, puteți apela cu încredere la o firmă care se ocupă cu acest tip de activitate, așa cum este Sculedeinchirat.ro. La acesta firmă puteți găsi atât generatorul de care aveți nevoie, cât și o gamă diversificată de echipamente și utilaje pentru construcții și amenajări. Există mai multe variante pentru orice tip de produs doriți să închiriați, de capacități diferite, cară să vă ofere posibilitatea de a alege ce vi se potrivește și care să vă ajute să vă faceți treaba cât mai bine.

De ce să alegeți să închiriați un generator electric?

În construcții, datorită numărului mare de lucrări ce se desfășoară în anumite etape, închirierea de echipamente și utilaje este o practică des întâlnită. Însă, de multe ori lucrurile sunt influențate și de disponibilitatea produsului dorit și de costurile legate de închirierea acestuia. Tocmai de aceea apelarea la o firmă mare, cu expereință, care dispune de numeroase astfel de echipamente poate fi foarte importantă pentru eficientizarea costurilor și rentabilizarea proceselor.

Iată care sunt cele mai importante motive pentru care să optați pentru un generator electric de închiriat:

  • aveți nevoie de acesta doar pe o perioadă determinată de timp;
  • costurile de achiziție ale echipamentului dorit sunt prea mari pentru a se justifica cumpărarea lui;
  • nu există loc de depozitare pentru acesta atunci când nu o să mai aveți nevoie de el;
  • închirierea implică un cost fix și nu trebuie să mai investiți nimic altceva în întreținerea și mentenanța lui;
  • aveți nevoie de un echipament de o anumită performană, care nu este disponibil pe piață la un moment dat;
  • aveți nevoie urgentă de un generator pentru că cel de care dispuneți este stricat sau ați comandat unul nou și nu a ajuns încă;
  • pentru ce aveți nevoie este mult mai rentabil ca și cost să închiriați unul, decât să-l cumpărați.

Cu alte cuvinte, chiar dacă uneori, pentru anumite tipuri de lucrări sau intervenții, vă doriți să dispuneți de un generator electric propriu este bine să luați în calcul și varianta închirierii. Prețurile disponibile la ora actuală sunt avantajoase și vă pot fi de mare ajutor în a face economii.

De unde puteți închiria un generator electric, dar și alte tipuri de echipamente și utilaje?

Cel mai bun loc de unde puteți închiria astfel de echipamente este o firmă specializată în prestarea  de astfel de activități. Doar aici găsiți o varietate mai mare de produse și experiența necesară pentru a primi sfaturi în privința alegerii celei mai bune variante și în exploatarea corespunzătoare și sigură a oricărui tip de echipament dorit.

Sculedeinchiriat.ro este o societate comercială, cu experiență de peste 10 ani în închirierea de utilaje, echipamente și scule pentru construcții civile și industriale, venind cu o ofertă diversificată, menită să acopere nevoile și exigențele oricărui tip de client. Firma dispune de  6 puncte de lucru în Chitila, Bragadiru, Berceni, Voluntari, Chiajna și Ploiești. De la oricare dintre aceste puncte clienții pot închiria produse de calitate, de la furnizori importanți din domeniu, la prețuri corecte și competitive.

Compania dispune și de un service propriu pentru întreținerea, repararea și menținerea în cei mai buni parametri de funcționare a tuturor produselor aflate în ofertă. Astfel produsele închiriate clienților beneficază de cea mai bună garanție a calității.

Oferta se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice care au nevoie pentru o perioadă determinată de anumite utilaje. Competitivitatea prețurilor face ca soluția de a recurge la  închiriere să fie pentru mulți cea mai potrivită alegere.

Pentru a nu exista probleme de exploatare și accidente de muncă veți primi toate indicațiile necesare și vi se va face instructajul pentru ca echipamentele închiriate să fie acționate conform indicațiilor recomandate de producător și pentru a funcționa corespunzător și eficient.

Generatoarele electrice, sculele și echipamentele aflate în ofertă pot fi ridicate atât de la oricare dintre centrele disponibile, dar pot fi livrate cu promptudine și direct la locațiile solicitate de clienți. Pentu a fi siguri că bunurile vă sunt puse la dispoziție cât mai rapid, compania asigură și transportul acestor scule și echipante la locația în care aveți nevoie de ele.

Așadar, dacă doriți să închiriați un generator electric sau orice alt tip de echipament sau utilaj pentru construcții, apelați întotdeauna cu încredere la SculeDeInchiriat.ro!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.