De ce să alegi mobilierul în nuanțe de alb pentru dormitor?

Author: Oana Iosif

Vrei să aduci puțină schimbare în ceea ce privește amenajarea dormitorului? Să investești într-o mobilă pentru dormitor în nuante de alb este o excelentă modalitate de a împrospăta decorul și a-l înfrumuseța.

Albul este o culoare neutră care se poate adapta oricărui stil de decor. În plus, merge de minune și cu alte nuanțe de accent dacă vrei să schimbi decorul din cauza faptului ca a devenit prea plictisitor.

Albul este culoarea ideală pentru spațiile mai mici. Știm cum toții că albul poate să fie o culoare care poate să faca un spatiu să pară mai mare. Deci dacă ai un dormitor mai mic, poți alege o mobilă de dormitor precum un pat în nuanțe de alb. Poți alege un finisaj mai strălucitor care îl face să fie mai elegant. Modelele care au spații de depozitare în partea de jos sunt cea mai bună alegere.

Un decor aerisit și luminos. Dacă vrei ca toate șansele fie de partea ta și să pară mai aerisit și mai luminos, ai nevoie de mobila pentru dormitor în nuante de alb care să aibă și alte materiale precum sticla.

Un stil modern și indemodabil. Nu doar patul trebuie să fie schimbat atunci când vrei să redecorezi dormitorul. Prin intermediul altor piese de mobilier în nuanțe de alb poți aduce o notă modernă și plină de prospețime interiorului acestei încăperi.

Dulapurile și noptierele cu mai multe sertare sunt sublime în nuanțe de alb și sunt cele mai practice.

Piesele de mobilă pentru dormitor matlasate sunt splendide în nuanțe de alb. Un alt motiv bun pentru a alege un mobilier în nuanțe de alb- eleganța pieselor de mobilier matlasate, în nuanțe de alb este una incomparabilă. Un element alb poate să fie foarte impresionant în dormitor, mai ales o tăblie de pat matlasată.

Albul poate crea cel mai frumos contrast. Dacă ai un perete de accent în dormitor în nuanțe de negru sau unul într-o culoare mai închisă, albul poate să creeze cel mai frumos contrast. Cel dintre alb si negru este cel mai frumos, fără doar și poate.

Mobilierul în nuanțe de alb are o eleganță sobră și nu are pereche atunci când vrei să sublimezi un spațiu. Se adaptează oricărui tip de interior și iluminează de minune spațiul din dormitor. Omniprezența nuanțelor de alb, accente de culoare, un decor monocrom… chiar ai de unde alege atunci când vrei să îți afirmi stilul.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.