De ce sa alegi o casa de amanet si ce promotii iti ofera?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 26 feb 2018, 13:55

Apropierea sarbatorii Pastelui, a minivacantei de 1 Mai, dar si perioada care preceda concediile, in care sunt planificate excursiile in tara sau strainatate, sunt un cumul pentru cheltuieli suplimentare.

Greutatile financiare exista, insa tot mai multe persoane au inteles ca este benefic sa solicite suport pentru a depasi o situatie de criza financiara si aici nu este vorba de imprumuturi la rude si prieteni, ci de ajutorul oferit de o casa de amanet.

Midas Amanet, cea mai veche retea de case de amanet din Bucuresti, creeaza o relatie stabila si unita cu fiecare dintre clientii care ii trec pragul si a ales sa ii fidelizeze, oferindu-le de-alungul timpului noi si noi oferte.

O noua promotie in desfasurare este contractul cu valabilitate 3 luni, iar cea de a 4-a luna devine cadou, deci comisionul este zero, oferta valabila  pentru obiectele din aur si argint.

In plus, clientii beneficiaza si de alte avantaje cum ar fi: pot alege sa primeasca contractul pe adresa de e-mail, sunt anuntati prin sms cu privire la data scadenta.

Avantaje pe care ti le ofera o casa de amanet

  • obiectele pe care o casa de amanet le accepta si pentru care iti ofera in schimb banii de care ai nevoie, sunt dintre cele mai variate, de la bijuterii din platina sau argint, chiar daca sunt rupte (deci nu este obligatoriu sa fie din aur si sa fie in stare intacta) si pana la smartphone-uri, smart TV-uri, roboti de bucatarie, autovehicule; asadar, orice obiect care zace la tine in casa si pe care nu l-ai mai folosit, isi gaseste valoarea intr-o casa de amanet;

  • in cazul in care detii bunuri fara valoare sentimentala, pe care nu le mai vrei inapoi pentru ca nu iti sunt utile, un al doilea aspirator primit cadou de casa noua, il poti vinde la amanet, primesti banii pe loc, fara sa mai ai nicio obligatie ulterioara;

  • conditiile de aplicare pentru imprumut la o casa de amanet sunt foarte usor de indeplinit, o carte de identitate valabila si garantia, obiectul in sine, fie ca este bijuterie, telefon, televizor sau chiar masina (in cazul nevoii unei sume mai mari de bani);

Promotiile unei case de amanet

Midas Amanet ofera clientilor cardul de fidelitate care le ofera acestora beneficii suplimentare si anume comisioane reduse sau preturi cu discount la achizitia de bijuterii si electronice din agentii.

De la 1 martie 2018 este in desfasurare promotia contractului 3 + 1 in cazul bijuteriilor din aur si argint. Deci contractul se incheie pe 3 luni, a 4-a are comision zero. Promotia este disponibila in oricare dintre agentiile Midas din Bucuresti.

Promotiile se desfasoara si la nivel de agentii, astfel, sucursala Midas din Mihai Bravu are exclusiv o promotie pana la data de 30 aprilie prin care se ofera comision zero clientilor care incheie contracte pana in suma de 2000 lei si au ca obiect de garantie bijuterii din aur.

De multe ori un imprumut este asociat cu credite mari si pierderea bunurilor. Midas Amanet isi doreste sa le arate clientilor ca relatia se bazeaza pe incredere, in care acestia primesc avantaje, comisioane zero sau comisioane preferentiale, drept rasplata pentru un comportament corect de plata - rambursarea banilor la timp, dar si datorita alegerii facute, agentiile Midas, care ofera servicii complete si experienta indelungata pe piata din Romania.

 

Taguri: