De ce să alegi o trupă cover pentru nuntă?

Author: Lavinia Medrea

Nunta voastră trebuie să fie perfectă. Până la cel mai mic detaliu. Perfectă pentru voi. Dar fără o trupă cover care să-și lase amprenta într-un mod unic pe fiecare piesă interpretată, cea mai importantă zi din viața voastră de cuplu poate fi compromisă. Parcă nici mâncarea nu are gust, când muzica nu e pe placul tău sau al invitaților.

Imaginează-ți că majoritatea invitaților stau la masă, posomorâți pentru că nu le place muzica pe care o ascultă. Mulți dintre ei vorbesc despre asta sau ies frecvent, din cauza plictiselii. Ce simți? Acum, imaginează-ți că între invitați și trupa invitată să cânte la nunta voastră se creează o conexiune, care durează și după ce această zi se va fi terminat. Invitații pleacă entuziasmați. Voi, mirii, sunteți la fel de încântați. Toată lumea este fericită că nunta voastră a fost una dintre cele mai frumoase și că s-au simțit foarte bine. Atât de bine încât se va aminti mult timp această zi. Ce părere ai? Care dintre situații este ideală? A doua, desigur.

Probabil că ți-ai dori să te bucuri de o zi a nunții voastre reușită, așa-i? O trupă cover foarte bună poate fi răspunsul, pentru că aceasta face din orice eveniment la care participă, unul de senzație. Problema este  că, uneori, poate fi greu să găsești acea trupă.

Și atunci, cum alegi trupa nunta de coveruri perfectă pentru ziua magică pe care urmează să o trăiți? Citește următoarele rânduri și află.

Vrei ca nunta ta să fie una dintre cele mai frumoase? Alege o trupă cover

De ce o trupă cover pentru nuntă? Pentru că își pun amprenta pe fiecare piesă interpretată într-un mod original, emoționant și unic. 

Fie că vorbim despre piese ale artiștilor contemporani sau melodiile faimoase ale celor mai cunoscuți cântăreți ai lumii, care au scris istorie în lumea muzicii, o trupă cover bună știe cum să creeze din fiecare vers, unul care să fie ascultat și trăit intens.

Ce au atât de special trupele cover?

Creează o atmosferă de vis

O astfel de trupă va provoca invitații să cânte împreună și să danseze prin modul în care reinterpretează piesele cunoscute.

Invitând o trupă cover, inviți, de fapt, un show de senzație. Piesă cu piesă, invitații vor fi purtați pe ritmuri de blues, pop, tradiționale etc. Se vor întoarce în timp, prin anii ‘70, ‘80, ‘90, 2000, sau vor rămâne în prezent, astfel încât emoțiile să nu părăsească invitații până la finalul evenimentului.

Practic, o astfel de trupă îți ‘’câștigă’’ invitații prin tot ceea ce fac, nu doar prin piesele lor. Prin carismă, bun gust și interacțiune cu oamenii.

Au deprins o serie de abilități prin exercițiu intens, experiență și pasiune

Știe ce melodii să aleagă pentru ca ringul de dans să fie plin. Mereu. Fără excepție. Cum altfel și–ar câștiga popularitatea?

Știe să ‘’citească’’ în comportamentul invitaților dorințele acestora cu privire la ce vor să asculte în acel moment. În funcție de acest lucru, ei acționează. Înțeleg cum să schimbe piesa când publicul nu reacționează, ceea ce diferențiază trupele de top de celelalte.

Își cunosc brandul. Se cunosc pe ei înșiși, individual și ca trupă

Trupele care își înțeleg brandul sau ceea ce le diferențiază de celelalte, tind să aibă succes. De ce? Este simplu. Dacă o trupă își cunoaște punctele forte, misiunea, scopul pe care îl au și stilul muzical, se poate prezenta într-un mod care să atragă o mulțime de oameni care iubesc acea vibrație.

Unicitatea unei trupe ar putea fi versatilitatea sau modul în care adaugă propria lor notă la melodiile populare. Pot interpreta multe genuri de muzică, pentru că sunt muzicieni profesioniști. Abilitățile lor se formează prin exercițiu, prin antrenament și se îmbunătățesc continuu.

Ei ‘’joacă’’ în funcție de punctele forte ale fiecărui membru, cum ar fi, de exemplu, evidențierea solo-ului chitaristului sau crearea unor momente pentru a lăsa basul profund să strălucească.

Își planifică foarte bine playlistul și se adaptează

Trupele de coveruri urcă pe scenă cu playlistul planificat pentru a menține vibrația. O listă de piese adaptată invitaților și stabilită în prealabil cu voi, mirii, este modul în care o trupă oferă publicului o experiență fără cusur, deoarece fiecare membru al acesteia știe ce melodie urmează.

O listă planificată cu atenție permite trupei să dea tonul sălii și să antreneze publicul într-o călătorie muzicală fascinantă.

Vin cu tehnologie de ultimă generație

Deși a avea o tehnică potrivită nu sună romantic, aceasta este o parte esențială pentru a face ca muzica live să fie magică. Echipamentul potrivit, configurat corect, face posibil ca invitații să se piardă în muzică. Elimină șuierăturile care distrag atenția, feedback-ul microfonului sau tăcerile stânjenitoare din mijlocul melodiei, în timp ce membrii trupei se grăbesc să facă să funcționeze conexiunile slăbite.

Răspândesc entuziasm, ‘’feel of being and joy’’

Atunci când trupa se distrează, acest lucru se răsfrânge asupra publicului și aduce beneficii ascultătorilor în tot felul de moduri.

Este ceva plăcut să privești un grup de muzicieni care cântă împreună, mânuindu-și instrumentele cu îndemânare și pasiune. Muzicienii care apelează la distracție în timp ce cântă dau tonul oamenilor și creează o atmosferă în care aceștia se pot relaxa și se pot bucura de experiența lor din acea zi frumoasă.

Mâncarea bună, bucurie fără granițe și o trupă care să cuprindă tot entuziasmul vostru și să îl mențină pe ringul de dans. O combinație cu care nu ai cum să dai greș. Tu ce spui?